613(075.3)
П 12


    Павлоцька, Лариса Федорівна.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студентів [харчових факультетів]вищих навчальних закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Університетська книга, 2007. - 448 с. - ISBN 978-966-680-347-7 : 60.00 грн
ББК 51.23я73
РУБ 613(075.3)
Рубрики: Гігієна харчування--підручники та посібники для ВНЗ
   Харчування людини

Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- дієтичне харчування -- дієтологія -- фізіологія харчування -- вегетаріанське харчування -- роздільне харчування -- харчові отруєння -- харчові добавки -- лікувальне харчування -- харчування дітей -- харчування студентів -- харчова промисловість -- безпека харчових продуктів


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Примірників всього: 1
фб (1)
Свободны: фб (1)