Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613(075.3)/П 12 Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федорівна, Дуденко, Ніна Василівна, Димитрієвич, Любов Радоївна Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник для студентів [харчових факультетів]вищих навчальних закладів Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2007 Кільк.характеристики :448 с. ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 60.00 грн ББК : 51.23я73 Предметні рубрики (Галузі знань): Гігієна харчування-- підручники та посібники для ВНЗ Харчування людини Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--дієтичне харчування--дієтологія--фізіологія харчування--вегетаріанське харчування--роздільне харчування--харчові отруєння--харчові добавки--лікувальне харчування--харчування дітей--харчування студентів--харчова промисловість--безпека харчових продуктів Примірники :фб(1) Вільні : фб(1) Дод.точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна |