Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.3)/П 12
Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федорівна, Дуденко, Ніна Василівна, Димитрієвич, Любов Радоївна
Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник для студентів [харчових факультетів]вищих навчальних закладів
Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2007
Кільк.характеристики :448 с.
ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 60.00 грн
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики (Галузі знань): Гігієна харчування-- підручники та посібники для ВНЗ
Харчування людини
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--дієтичне харчування--дієтологія--фізіологія харчування--вегетаріанське харчування--роздільне харчування--харчові отруєння--харчові добавки--лікувальне харчування--харчування дітей--харчування студентів--харчова промисловість--безпека харчових продуктів
Примірники :фб(1)
Вільні : фб(1)

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна