Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 63.5(4Укр)/К 93
Автор(и) : Курінна, Марина
Назва : Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець XX - XXI століття)
Місце публікування : Народна творчість та етнологія: Національна академія наук України, Інситут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського, Міжнародна асоціація українських етнологів/ наукове видання. - Київ: НАН України, 2016. - N 4 (липень-серпень). - С. 47-54. - ISSN 0130-6936 (Шифр НТтЕ/2016/4 (липень-серпень)). - ISSN 0130-6936
ББК : 63.5(4Укр)
Предметні рубрики (Галузі знань): Етнографія України-- національна кухня
Географіч. рубрики: Запорізька область-- етнографія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): чеські переселенці--повсякденна їжа--міжетнічні взаємовпливи