Ш 37 Шевченко, Н. Ф. Творчий потенціал фахівців харчової галузі: теоретичні та практичні аспекти розвитку [Текст] : науково-практичний посібник / Н. Ф. Шевченко, М. О. Желтова ; Запорізький національний університет. - Запоріжжя : ТОВ "ІМА-прес", 2018. - 125 с. - 10.00 грн.
Рубрики: Педагогічна психологія Кл.слова (ненормовані): творчий потенціал -- фахівці харчової галузі Утримувачі документа: Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України. Бібліотека : Україна, 01033, м. Київ, вул. Паньківська, 2, тел.: +38(044)288-27-23 Дод.точки доступу: Желтова, М. О.; Запорізький національний університет Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |