378
Ш 37


    Шевченко, Н. Ф.
    Творчий потенціал фахівців харчової галузі: теоретичні та практичні аспекти розвитку [Текст] : науково-практичний посібник / Н. Ф. Шевченко, М. О. Желтова ; Запорізький національний університет. - Запоріжжя : ТОВ "ІМА-прес", 2018. - 125 с. - 10.00 грн.
УДК
РУБ 378
Рубрики: Педагогічна психологія
Кл.слова (ненормовані):
творчий потенціал -- фахівці харчової галузі

Утримувачі документа:
Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України. Бібліотека : Україна, 01033, м. Київ, вул. Паньківська, 2, тел.: +38(044)288-27-23

Дод.точки доступу:
Желтова, М. О.; Запорізький національний університет
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)