Поисковый запрос: <.>K=кулінарія<.> |
Общее количество найденных документов : 25
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Освіта і управління - 2008г. т.11,N 4 (Введено оглавление)
|
>2.
| Вдовченко В. "Кулінарія". Програма профільного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів з трудового навчання у 10-12 класах/В. Вдовченко, М. Бердар, В. Тименко // Освіта і управління. -Київ:ЗАТ "ВІПОЛ", 2008. т.Том11,N N4.-С.123-158.
|
>3.
| Gourmet: Kniha o systému vaření Zepter. - 2004
|
>4.
| Бойко А. Наше сало: Історія, способи соління, страви, анекдоти/А. Бойко. - 2007
|
>5.
| Ярещенко А. П. Під чаром рідної землі/А. П. Ярещенко ; ред. Н. В. Назаренко. - 2008
|
>6.
| Великдень. - 2006
|
>7.
| Войцехівська І. Однорідні члени речення/І. Войцехівська // Дивослово: Українська мова й література в навчальних закладах. -київ:Редакція журналу "Дивослово", 2012,N N 12.-С.2-7
|
>8.
| Маслов Л. О. Кулінарія/Л. О. Маслов. - 1959
|
>9.
| Сокольский И. Яйца птичьего двора/И. Сокольский // Наука и жизнь. -М.:Наука и жизнь, 2013,N N 4.-С.107-113.
|
>10.
| Саралиев П. Г. Мужчина на кухне/П. Г. Саралиев ; пер. с болг. Т. Б. Велчева. - 1989
|
>11.
| Яценко С. Маленькі кулінари в дитсадку і вдома/С. Яценко, А. Якубович, О. Потапова // Дошкільне виховання. -К.:Світич, 2016,N N 6.-С.18-21.
|
>12.
| Гундель К. Угорська кулінарна книга/К. Гундель. - 1980
|
>13.
| Губа Н. И. Кулинария/Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 1987
|
>14.
| Закотнова М. П. Рыбные блюда/М. П. Закотнова ; худож. Е. Барашков. - 1980
|
>15.
| Искусство готовить/худож. А. Коваль [Кн. 2]. - 1993
|
>16.
| Старовойт Л. Я. Кулінарія/Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смірнова. - 1991
|
>17.
| Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства/сост. П.Ф. Симоненко Ч. 1 Ч. 2: Кулинарное искусство. Заготовки. Напитки: О фальсификации питательных продуктов. - 1991
|
>18.
| Малая энциклопедия старинного поваренного искусства. - 1990
|
>19.
| Смолницка С. В. Искусство готовить/С. В. Смолницка ; пер. с болгар. : М. А. Георгиевой, Н. В. Григорьевой, Н. Е. Добровольской. - 1983
|
>20.
| Лебович Ц. Еврейская кухня/Ц. Лебович, Е. Майзель. - 1989
|
|
|