Поисковый запрос: <.>S=харчове виробництво<.> |
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10 |
>1.
|
Кисла, О. Інтегративний підхід до вивчення виробництва цукру [Текстььь] / О. Кисла> // Біологія і хімія в школі : Науково-методичний журнал. - 2008. - N4. - С. 27-32
Рубрики: харчове виробництво Викладання хімії в школі
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1)
Найти похожие
|
>2.
|
Ватолин, Д. О мёде и не только о нём [Текстььь] / Д. Ватолин> // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2008. - N11. - С. 122-126
. - ISSN 0028-1263 Рубрики: харчове виробництво фывфывфыв: пробукти харчування -- мед
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1)
Найти похожие
|
>3.
| 36 Т 46
Тихонова, А. В. Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения [Текст] / А. В. Тихонова> // Вопросы истории : Ежемесячный журнал. - 2012. - N 3. - С. 110-119
. - ISSN 0042-8779ББК 36 Рубрики: харчове виробництво фывфывфыв: виробництво сиру
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1)
Найти похожие
|
>4.
| 36 О-23
Образцов, П. Самый главный минерал [Текст] / П. Образцов> // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2012. - N 5. - С. 81-85
. - ISSN 0028-1263ББК 36 Рубрики: харчове виробництво фывфывфыв: сіль -- виробництво солі
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1)
Найти похожие
|
>5.
| 6П8.8 П 90 б-ка Михеда П. В. / П 90-КСХ
Пучеров, Николай Николаевич. Все о кофе [Текст] / Н. Н. Пучеров. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Наукова думка, 1987. - 104 с. : ил. - 1.00 грн.ББК 36.98 РУБ 6П8.8 Рубрики: Харчове виробництво Харчові продукти
Экземпляры всего: 1 КСХ (1) Свободны: КСХ (1) Найти похожие
|
>6.
| 6П8.3 С 40
Сирохман, І. В. Асортимент і якість кондитерськтих виробів [Текст] : навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; М-во освіти і науки України, Львівська комерційна академія. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 636 с. : ил. - ISBN 978-966-364-899-6 : 85.00 грн.ББК 36.86 РУБ 6П8.3 Рубрики: Харчове виробництво Кондитерське виробництво Кондитерські вироби--види фывфывфыв: мармелад -- пастила -- зефір -- карамель -- шоколад -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- печиво -- крекери -- галети -- пряникові вироби -- вафлі -- торти -- тістечка -- кекси -- рулети -- бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби
Доп.точки доступа: Лебединець, В. Т.; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) Найти похожие
|
>7.
| 3 Б 11
Бєлошицький, О. Газована вода: історія виробу [Текст] / О. Бєлошицький> // Історія в школі : Науково-методичний журнал. - 2010. - N 7/8. - С. 25-26.
ББК 3 Рубрики: Кафедра хімії методична допомога вчителям Ніжина хімія в побуті--одяг, харчування тощо харчове виробництво фывфывфыв: вуглекислий газ -- кока-кола
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1)
Найти похожие
|
>8.
| 6П8.9 М 75
Молочная пища [Текст] : научно-популярная литература. - Л. : Пищепромиздат, 1962. - 420 с. : ил. - 18.00 грн.ББК 36.99 РУБ 6П8.9 Рубрики: Харчове виробництво
Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) Найти похожие
|
>9.
| 37.279 С 59
Сокольский, Игорь. Чайное озарение Томаса Салливана [Текст] / И. Сокольский> // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2012. - N 2. - С. 130-132.
. - ISSN 0028-1263ББК 37.279 Рубрики: Харчове виробництво фывфывфыв: чайне виробництво -- чай в пакетиках -- фільтр-пакет
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1)
Найти похожие
|
>10.
| 5 Б 89
Брудницька, Л. Пальмова першість [Текст] : олія з екзотичної рослини поступово стає основною складовою раціону українців / Л. Брудницька> // Соціальна політика:проблеми,коментарі,відповіді. - 2010. - N 5/6. - С. 43-45
ББК 5 Рубрики: Харчування Здоровий спосіб життя харчове виробництво Гігієна харчування Кафедра фізвиховання та валеології
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : бух. (1) Свободны: бух. (1)
Найти похожие
|
|