Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки НДУ ім. Миколи Гоголя- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Електронна бібліотека НДУ ім. Миколи Гоголя (2)Рідкісна книга (2)Електронний каталог бібліотеки Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ХАРЧУВАННЯ<.>
Загальна кількість знайдених документів : 278
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


    Ситнік, О. І.
    Генетично модифіковані організми у харчовій сировині : кроки прогресу чи нові проблеми ? [Текст] / О.І. Ситнік // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2007. - N2. - С. 7-10
Рубрики: Гігієна харчування
   Охорона навколишнього середовища



Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

2.


    Краснова, Е.
    Сладкое масло из горьких оливок [Текст] / Е. Краснова // Вокруг света. Украинское издание : Ежемесячный научно-популярный журнал. - 2007. - N5. - С. 210-218
Рубрики: харчування


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

3.


    Купчик, Л. А.
    Полісахаридні харчові добавки - компоненти ентеросорбційних препаратів: Медичні аспекти екології [Текст] / Л.А. Купчик, М. Т. Картель, А. А. Ніколайчук // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2007. - N1. - С. 19-22.
Рубрики: Харчування, правила
Анотація: Медичні аспекти екології


Дод.точки доступу:
Картель, М. Т.; Ніколайчук, А. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

4.


    Ковтун, Г.
    Смачна сіль, або про м’ясний смак без м’яса й різні "Е" [Текст] / Г. Ковтун // Наука і суспільство : Науково-популярний і літературно-художній ілюстрований журнал. - 2007. - N5/6. - С. 36-37 . - ISSN 0130-7037
Рубрики: Гігієна харчування


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

5.


    Тарасенко, В. В.
    Ризики, пов’язані зі створенням та використанням генетично змінених рослинних організмів [Текст] / В.В. Тарасенко // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2007. - N2. - С. 13
Рубрики: Гігієна харчування
   Охорона навколишнього середовища



Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

6.


    Остапенко, А. Д.
    Біобезпека - нагальна потреба сучасного розвитку людства і справа молодих вчених [Текст] / А.Д. Остапенко // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2007. - N2. - С. 11-12
Рубрики: Охорона навколишнього середовища
Кл.слова (ненормовані):
ХАРЧУВАННЯ


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

7.


    Гуліч, М. П.
    Сучасні підходи до гігієнічної оцінки функціональних продуктів харчування [Текст] / М.П. Гуліч, О.В. Ященко // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2006. - N6. - С. 15-16
Рубрики: харчування


Дод.точки доступу:
Ященко, О.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

8.


    Колесецкая, Г. И.
    Секреты русского кваса [Текст] / Г. И. Колесецкая, М. И. Лесовская // Химия в школе : Научно-методический журнал. - 2006. - N6. - С. 41-47 . - ISSN 0368-5632
Рубрики: навчання елективне
   хімія в побуті--одяг, харчування тощо

   етнографія

   кухня народів світу

Анотація: Рассматривается тема "Химические особенности кваса", а также история этого национального русского напитка.


Дод.точки доступу:
Лесовская, М. И.

Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

9.


    Луппова, Н. Е.
    Некоторые каноны рационального питания детей дошкольного возраста [Текст] / Н.Е. Луппова, В.Ф. Приворотский // Дошкольная педагогика : Петербургский научно-практический журнал. - 2006. - N2. - С. 6-10 . - ISSN 1726-0973
Рубрики: Дошкільна освіта
   Харчування, правила



Дод.точки доступу:
Приворотский, В.Ф.

Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

10.


    Давидюк, М.
    Традиційне харчування Волинян [Текст] / М. Давидюк // Народна творчість та етнографія. - 2006. - N1. - С. 38-50. . - ISSN 0130-6936
Рубрики: етнографи України


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

11.


    Корзун, В. Н.
    Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя [Текст] / В.Н. Корзун // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2006. - N6. - С. 10-14
Рубрики: харчування
   Екологія



Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

12.


   
    Минеральная вода - чудесный дар природы [Текст] // Химия в школе : Научно-методический журнал. - 2007. - N2. - С. 9-15 . - ISSN 0368-5632
Рубрики: хімія в побуті--одяг, харчування тощо


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

13.


    Артюх, Л.
    До історії напоїв у харчовій культурі українців [Текст] / Л. Артюх // Народна творчість та етнографія. - 2006. - N5. - С. 41-50 . - ISSN 0130-6936
Рубрики: харчування
   етнографія України



Є примірники у відділах: всього 2 : Ч.З.№2 (1), Ч.З.№3 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1), Ч.З.№3 (1)

Знайти схожі

14.


    Смыков, И.
    Нанотехнологии в стакане молока [Текст] / И. Смыков // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2009. - N6. - С. 18-22 . - ISSN 0028-1263
ББК 28
Рубрики: гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
мицеллы казеина


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

15.


    Олійник, Д.
    До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні [Текст] / Д. Олійник // Економіка України : Науковий журнал. - 2009. - N6. - С. 85-92 . - ISSN 0131-775X
ББК 5
Рубрики: гігієна харчування


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

16.


    Маталыгина, О. А.
    Как сформировать у ребенка навыки здорового питания [Текст] / О. А. Маталыгина // Дошкольная педагогика : Петербургский научно-практический журнал. - 2009. - N4. - С. 4-7 . - ISSN 1726-0973
ББК 74.1
Рубрики: гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
режим питания -- детское питание


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

17.


    Скоряк, А.
    Особливості традицій харчування та народної кулінарії Полтавщини: від минулого до сучасного [Текст] / А. Скоряк // Берегиня : Всеукраїнський народознавчий квартальник. - 2009. - N3. - С. 74-87.
ББК 63.5(4укр)
Рубрики: Етнографія України--національна кухня
   Полтавщина--етнографія
Кл.слова (ненормовані):
народна кухня


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№3 (1)
Вільні: Ч.З.№3 (1)

Знайти схожі

18.


    Возняк, О.
    Ще раз про харчові добавки [Текст] / О. Возняк // Біологія і хімія в школі : Науково-методичний журнал. - 2009. - N3. - С. 42-44
ББК 28 + 5
Рубрики: гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
харчові добавки


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

19.


    Тутельян, В.
    Метаболический кризис всегда с тобой [Текст] / В. Тутельян // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2009. - N6. - С. 52-54 . - ISSN 0028-1263
ББК 5
Рубрики: гігієна харчування
   здоров’я людини

Кл.слова (ненормовані):
Нутритест


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

20.


    Петрухина, А.
    Из чего мы состоим? Из того, что мы едим... [Текст] / А. Петрухина // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2009. - N1. - С. 26-29 . - ISSN 0028-1263
ББК 5
Рубрики: гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
пищевые добавки


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
Статистика
за 06.08.2024
Кількість запитів 42203
Кількість відвідувачів 1196
Кількість замовлень 0
© Бібліотека імені академіка М.О. Лавровського
НДУ імені Миколи Гоголя