Пошуковий запит: <.>K=харчові добавки<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Бабіна Т. В. Будьмо здорові. Усний журнал/Т. В. Бабіна // Біологія. -Х.:ТОВ "Видавнича група "Основа", 2013,N N 16/18.-С.94-101.
|
>2.
| Нетрибійчук О. Е - харчові добавки, або Що ми споживаємо з їжею/О. Нетрибійчук // Хімія. Шкільний світ. -К.:ТОВ Видавничий дім " Перше вересня", 2016,N N 4.-С.17-20.
|
>3.
| Павлоцька Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
|
>4.
| Островерх О. Поняття про галогени. Основи безпеки харчування/О. Островерх // Хімія. Шкільний світ. -К.:ТОВ Видавничий дім " Перше вересня", 2016,N N 11.-С.4-11.
|
>5.
| Мороз М. Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії/М. Мороз // Біологія і хімія в сучасній школі. -К.:"Педагогічна преса", 2013,N N 5.-С.45-47.
|
>6.
| Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды/под ред. Г. С. Яцулы. - 1991
|
>7.
| Чепига М. П. Стимуляція здоров’я та інтелекту/М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2006
|
>8.
| Чувасова Н. Хімія харчових добавок. Барвники/Н. Чувасова // Біологія і хімія в сучасній школі. -К.:"Педагогічна преса", 2013,N N 5.-С.6-10.
|
>9.
| Костенко В. В. Харчові добавки Е-числа, 11 клас, стандартний і академічний рівні/В. В. Костенко // Хімія. -Х.:Основа, 2014,N N 15/16.-С.52-56.
|
>10.
| Жувак І. В. Харчові добавки. Проблема вмісту в продуктах харчування і їхній вплив на здоров’я людини. 11 клас. Рівень стандарту/І. В. Жувак // Хімія. -Х.:Основа, 2013,N N 13/14.-С.46-50.
|
|
|