Пошуковий запит: <.>S=Харчування<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
>1.
| Грибан В. Г. Валеологія/В. Г. Грибан. - 2005
|
>2.
| Корзун В.Н. Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя/В.Н. Корзун // Екологічний вісник. -київ:всеукраїнська екологічна ліга ТОВ "Центр екологічної освіти та інформації", 2006,N N6.-С.10-14
|
>3.
| Скрипка О.-О. Випікаємо опішнянські пироги/О. -О. Скрипка // Наша Берегиня. -К.:"Педагогічна преса", 2013,N N 1.-С.50-51
|
>4.
| Артюх Л. До історії напоїв у харчовій культурі українців/Л. Артюх // Народна творчість та етнографія. -київ:НАН України, 2006,N N5.-С.41-50
|
>5.
| Артюх Л. Конина у системі харчових заборон українців/Л. Артюх // Народна творчість та етнографія. -київ:НАН України, 2005,N N6.-С.24-29.
|
>6.
| Грушко В. С. Основи здорового способу життя для всіх і кожного/В. С. Грушко. - 1999
|
>7.
| Брудницька Л. Пальмова першість/Л. Брудницька // Соціальна політика:проблеми,коментарі,відповіді. -київ:МЕДІА МІСТ ГРУП, 2010,N N 5/6.-С.43-45
|
>8.
| Краснова Е. Сладкое масло из горьких оливок/Е. Краснова // Вокруг света. Украинское издание. -Киев:ЗАО "Картель", 2007,N N5.-С.210-218
|
>9.
| Гуліч М.П. Сучасні підходи до гігієнічної оцінки функціональних продуктів харчування/М.П. Гуліч, О.В. Ященко // Екологічний вісник. -київ:всеукраїнська екологічна ліга ТОВ "Центр екологічної освіти та інформації", 2006,N N6.-С.15-16
|
>10.
| Романишин Н. Що ми їмо. Харчові добавки/Н. Романишин // Біологія і хімія в сучасній школі. -К.:"Педагогічна преса", 2013,N N 1.-С.40-43.
|
|