Пошуковий запит: <.>S=харчове виробництво<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
>1.
| Кисла О. Інтегративний підхід до вивчення виробництва цукру/О. Кисла // Біологія і хімія в школі. -К.:"Педагогічна преса", 2008,N N4.-С.27-32
|
>2.
| Ватолин Д. О мёде и не только о нём/Д. Ватолин // Наука и жизнь. -М.:Наука и жизнь, 2008,N N11.-С.122-126
|
>3.
| Тихонова А.В. Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения/А. В. Тихонова // Вопросы истории. -М.:Издательский дом "Красная звезда" МО РФ, 2012,N N 3.-С.110-119
|
>4.
| Образцов П. Самый главный минерал/П. Образцов // Наука и жизнь. -М.:Наука и жизнь, 2012,N N 5.-С.81-85
|
>5.
| Пучеров Н. Н. Все о кофе/Н. Н. Пучеров. - 1987
|
>6.
| Сирохман І. В. Асортимент і якість кондитерськтих виробів/І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - 2009
|
>7.
| Бєлошицький О. Газована вода: історія виробу/О. Бєлошицький // Історія в школі. -К.:Етносфера, 2010,N N 7/8.-С.25-26.
|
>8.
| Молочная пища. - 1962
|
>9.
| Сокольский И. Чайное озарение Томаса Салливана/И. Сокольский // Наука и жизнь. -М.:Наука и жизнь, 2012,N N 2.-С.130-132.
|
>10.
| Брудницька Л. Пальмова першість/Л. Брудницька // Соціальна політика:проблеми,коментарі,відповіді. -київ:МЕДІА МІСТ ГРУП, 2010,N N 5/6.-С.43-45
|
|