Пошуковий запит: <.>S=харчове виробництво<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Ватолин Д.
Назва : О мёде и не только о нём
Місце публікування : Наука и жизнь: Научно-популярный журнал. - М.: Наука и жизнь, 2008. - N11. - С. 122-126. - ISSN 0028-1263 (Шифр НЖ-1/2008/11). - ISSN 0028-1263
Предметні рубрики (Галузі знань): харчове виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пробукти харчування--мед
Знайти схожі
|
2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Кисла О.
Назва : Інтегративний підхід до вивчення виробництва цукру
Місце публікування : Біологія і хімія в школі: Науково-методичний журнал/ Міністерство освіти і науки України; Академія педагогічних наук України. - К.: "Педагогічна преса", 2008. - N4. - С. 27-32 (Шифр БіХШ-2/2008/4)
Предметні рубрики (Галузі знань): харчове виробництво Викладання хімії в школі
Знайти схожі
|
3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 6П8.9/М 75
Назва : Молочная пища
: научно-популярная литература
Вихідні дані : Л.: Пищепромиздат, 1962 Кільк.характеристики :420 с.:
ил.
Ціна : 18.00 грн.
ББК : 36.99 Предметні рубрики (Галузі знань): Харчове виробництво
Примірники :фб(1) Вільні : фб(1) Знайти схожі
|
4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 3/Б 11
Автор(и) : Бєлошицький О.
Назва : Газована вода: історія виробу
Місце публікування : Історія в школі: Науково-методичний журнал/ Національний педагогічний університет ім.М.П.Драгоманова. - К.: Етносфера, 2010. - N 7/8. - С. 25-26. (Шифр ІШ-1/2010/7/8)
ББК : 3 Предметні рубрики (Галузі знань): Кафедра хімії методична допомога вчителям Ніжина хімія в побуті-- одяг, харчування тощо харчове виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вуглекислий газ--кока-кола
Знайти схожі
|
5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 5/Б 89
Автор(и) : Брудницька Л.
Назва : Пальмова першість
: олія з екзотичної рослини поступово стає основною складовою раціону українців
Місце публікування : Соціальна політика:проблеми,коментарі,відповіді. - київ: МЕДІА МІСТ ГРУП, 2010. - N 5/6. - С. 43-45 (Шифр С052681/2010/5/6)
ББК : 5 Предметні рубрики (Галузі знань): Харчування Здоровий спосіб життя харчове виробництво Гігієна харчування Кафедра фізвиховання та валеології
Знайти схожі
|
6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 37.279/С 59
Автор(и) : Сокольский, Игорь
Назва : Чайное озарение Томаса Салливана
Місце публікування : Наука и жизнь: Научно-популярный журнал. - М.: Наука и жизнь, 2012. - N 2. - С. 130-132. - ISSN 0028-1263 (Шифр НЖ-1/2012/2). - ISSN 0028-1263
ББК : 37.279 Предметні рубрики (Галузі знань): Харчове виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): чайне виробництво--чай в пакетиках--фільтр-пакет
Знайти схожі
|
7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 36/О-23
Автор(и) : Образцов П.
Назва : Самый главный минерал
Місце публікування : Наука и жизнь: Научно-популярный журнал. - М.: Наука и жизнь, 2012. - N 5. - С. 81-85. - ISSN 0028-1263 (Шифр НЖ-1/2012/5). - ISSN 0028-1263
ББК : 36 Предметні рубрики (Галузі знань): харчове виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сіль--виробництво солі
Знайти схожі
|
8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 36/Т 46
Автор(и) : Тихонова А.В.
Назва : Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения
Місце публікування : Вопросы истории: Ежемесячный журнал/ ООО "Редакция журнала "Вопросы истории"; Российская академия наук. - М.: Издательский дом "Красная звезда" МО РФ, 2012. - N 3. - С. 110-119. - ISSN 0042-8779 (Шифр ВИ-1/2012/3). - ISSN 0042-8779
ББК : 36 Предметні рубрики (Галузі знань): харчове виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виробництво сиру
Знайти схожі
|
9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 6П8.3/С 40
Автор(и) : Сирохман І. В., Лебединець В. Т.
Назва : Асортимент і якість кондитерськтих виробів
: навчальний посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбової літератури, 2009 Кільк.характеристики :636 с.:
ил.
Колективи :
Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
ISBN, Ціна 978-966-364-899-6: 85.00 грн.
ББК : 36.86 Предметні рубрики (Галузі знань): Харчове виробництво Кондитерське виробництво Кондитерські вироби-- види Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мармелад--пастила--зефір--карамель--шоколад--цукерки--драже--ірис--жувальна гумка--халва--печиво--крекери--галети--пряникові вироби--вафлі--торти--тістечка--кекси--рулети--бісквіти--дієтичні кондитерські вироби
Примірники :фб(1) Вільні : фб(1) Знайти схожі
|
10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 6П8.8/П 90
Автор(и) : Пучеров, Николай Николаевич
Назва : Все о кофе
. -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : К.: Наукова думка, 1987 Кільк.характеристики :104 с.:
ил.
Ціна : 1.00 грн.
ББК : 36.98 Предметні рубрики (Галузі знань): Харчове виробництво Харчові продукти
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
|