Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки НДУ ім. Миколи Гоголя- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Електронна бібліотека НДУ ім. Миколи Гоголя (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 56
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
1.
57.026(075.3)
С 48


    Слободян, В. О.
    Основи біотехнології [Текст] : навчальний посібник / В. О. Слободян ; Інститут менеджменту та економіки. - Івано-Франківськ : ІМЕ, 2002. - 188 с. : ил. - Л-ра с. 183-185. - ISBN 966-7768-31-7 : 13.50 грн.
ДРНТІ
ББК 28.08я73
РУБ 57.026(075.3)
Рубрики: Біотехнологія
   Генетична інженерія

   Клітинна інженерія

   Інженерна ензимологія

   Вода--очищення

   Медицина--біотехнологія

   Антибіотики

   Гормони (мед.)

   Вакцини (мед.)

   СНІД--лікування

   Сільське господарство--біотехнологія

   Продукти харчування--біотехнологія

   Вермигосподарство (с.-г.)

   Біотехнологія

Кл.слова (ненормовані):
біогеотехнологія -- біогумус


Дод.точки доступу:
Інститут менеджменту та економіки
Примірників всього: 10
Ч.З.№2 (5), аб (2), ав (2), фб (1)
Свободны: Ч.З.№2 (5), аб (2), ав (2), фб (1)
Знайти схожі

2.
1МИ.72
Б63


   
    Биоэтика в медицине и пищевой промышленности: Необходимость и смысл нравственного поведения [Текст] / Ред. Д. Ходжес, С. Тимченко, Пер. с англ. А. Тимченко. - К. : Реалис, 2006. - 204 с. - Библиогр. в конце разд. - ISBN 966-96262-1-8 : 3.00 грн.
ДРНТІ
ББК 87.754
РУБ 1МИ.72
Рубрики: Біоетика
   Етика генетики

   Клінічна генетика

   Етика життя

   Етика смерті

   Етика охорони здоров’я

   Етика лікаря

   Етика новонародження

   СНІД--етика

   ВИЧ-инфекция--етика

   Продукти харчування--генетично модифіковані



Дод.точки доступу:
Ходжес, Джон \ред.\; Тимченко, Сергей; Тимченко, Анна \пер.\
Примірників всього: 1
фб (1)
Свободны: фб (1)
Знайти схожі

3.
02(05)
Н34


   
    Наукові праці Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [Текст]. Вип. 18 / Національна Академія Наук України, Національна бібліотека України імені В. В. Вернадського, Асоціація бібліотек України ; Ред. кол.: О. С. Онищенко та ін. - К. : НБУВ, 2007. - 228 с. - ISBN 978-966-02-4455-9 : 19.20 грн.
    Зміст:
Вишневська, І. Електронні інформаційно-аналітичні продукти бібліотек як засіб удосконалення обслуговування користувачів / І. Вишневська. - С .5-12
Вітушко, Н. Електронні інформаційні ресурси у сучасній бібліотеці / Н. Вітушко. - С .13-25
Ворошилов, О. Вивчення запитів користувачів як складова забезпечення повнішого задоволення їхніх інформаційних потреб / О. Ворошилов. - С .26-31
Желай, О. Соціально-правові аспекти розвитку інтернет-ресурсів в інформаційному просторі України / О. Желай. - С .58-63
Нещерет, М. Ответы на запросы пользователей и их учет в контексте современного справочно-библиографического обслуживания (на основе опыта Российской государственной библиотеки) / М. Нещерет. - С .77-88
Петращук, О. Інформаційна функція бібліотек у системі сутнісних та прикладних бібліотечних функцій / О. Петращук. - С .94-103
Половинчак, Ю. Інформаційні технології в контексті вирішення актуальних проблем соціальної політики / Ю. Половинчак. - С .113-118
Соколова, І. Роль вторинного інформаційного продукту в підвищенні ефективності використання інформації / І. Соколова. - С .145-148
Чернявська, Л. Гендерна політика: відображення в електронних ЗМІ / Л. Чернявська. - С .175-187
Шкаріна, В. Концепція ДБА бібліотеки / В. Шкаріна. - С .198-209
ДРНТІ
ББК 78.3я54
РУБ 02(05)
Рубрики: Електронні інформаційні ресурси
   Інформаційні технології

   Довідково-бібліографічне обслуговування

   Гендерна політика

   Інформаційні ресурси бібліотек



Дод.точки доступу:
Онищенко, О. С. \ред.\; Національна Академія Наук УкраїниНаціональна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Асоціація бібліотек України
Примірників всього: 1
фб (1)
Свободны: фб (1)
Знайти схожі

4.
Шифр: НіС-1/2008/3/4
   Журнал

Наука і суспільство [Текст] : Науково-популярний і літературно-художній ілюстрований журнал/ Правління товариства "Знання" України. - Київ : Український центр духовної культури, 1923 - . - ISSN 0130-7037. - Виходить щомісячно
2008р. N 3/4
Зміст:
Подільський, З. Захист "по-українськи": про розробки військової техніки / З. Подільський. - С.5-6
Лісовенко, М. Двобій з мінотавром: Про проблему териконів на Донеччині / М. Лісовенко. - С.7-9
Амурський, Е. Формула життя академіка Самойленка: До 70-річчя від дня народження / Е. Амурський. - С.10-11 : портр
Піснею зачарований: Про О.О.Потебню як фольклориста. - С.14-15
Кудрявцев, Л. Уманський сотник: Про Івана Гонту / Л. Кудрявцев. - С.16-21
Мороз, П. Чи безпечні трансгенні продукти? / П. Мороз. - С.21-23
Ємченко, Олександр. Земна обручка Крузенштерна і Лисянського / О. Ємченко. - С.36-46
Чередник, В. Фортеця над Смотричем: Про Кам’янець-Подільський / В. Чередник. - С.30-34
Ламонова, О. Кредо живопису Оксани Шапкаріної - дитинство / О. Ламонова. - С.47-48 : цв.ил
Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

5.


    Мороз, П.
    Чи безпечні трансгенні продукти? [Текст] / П. Мороз // Наука і суспільство : Науково-популярний і літературно-художній ілюстрований журнал. - 2008. - N3/4. - С. 21-23 . - ISSN 0130-7037
Рубрики: гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
модифіковані продукти


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

6.
613(075.3)
Г 91


    Грушко, В. С.
    Основи здорового способу життя для всіх і кожного [Текст] : навчальний посібник з курсу "Валеологія" / В. С. Грушко ; Міністерство освіти України, Тернопільський державний педагогічний університет ім. В. Гнатюка. - Тернопіль : [б. в.], 1999 (СМП "Астон"). - 368 с. - (Посібник з валеології). - ISBN 966-7692-05-1 : 8.00 грн.
    Зміст:
Харчування і здоров’я
Фізична культура і здоров’я
Оздоровчі впливи через шкірні покриви
Психіка і здоров’я
Профілактика абортів та венеричних захворювань
ББК 51.2я73
РУБ 613(075.3)
Рубрики: здоровий спосіб життя--підручники
   Валеологія--підручники

   Раціональне харчування

   Харчування

   Травлення

   Харчові продукти

   працездатність

   Оздоровче дихання

   Масаж

   Загартовування

   Психічне здоров’я

   Емоції і здоров’я

   Аутотренінг

   медитація

   Шкідливі звички

   Наркоманія

   Токсикоманія

   Тютюнопаління

   Алкоголізм

   пияцтво--профілактика

   Алкоголізм--профілактика

   Венеричні хвороби--профілактика

   СНІД--профілактика

   профілактика шкідливих звичок

Кл.слова (ненормовані):
система Бутейко -- рефлексопрофілактика -- біологічно-активні точки (БАТ) -- психоемоційне розвантаження


Дод.точки доступу:
Міністерство освіти України; Тернопільський державний педагогічний університет ім. В. Гнатюка
Примірників всього: 259
ав (5), фб (1), аб (228), Ч.З.№2 (25), аб
Свободны: ав (5), фб (1), аб (228), Ч.З.№2 (25)
Знайти схожі

7.
3
П 88


    Пуговиця, Микола.
    Смак легенди [Текст] / М. Пуговиця // Неопалима купина : літературно-художній та історичний щомісячний журнал. - 2006. - N 2/3. - С. 243-250
ББК 3
Рубрики: Харчові продукти
   Аграрне виробництво

   Франція--промисловість


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)

Знайти схожі

8.
02(05)
Н 34


   
    Наукові праці Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [Текст] : збірник. Вип. 25 / Національна Академія Наук України, Національна бібліотека України імені В І. Вернадського, Асоціація бібліотек України ; ред. О. С. Онищенко [та ін.]. - К. : [б. в.], 2009. - 346 с. - ISBN 978-966-02-5431-2 : 26.80 грн.
    Зміст:
ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНІ СТРУКТУРИ БІБЛІОТЕКИ ЯК ІНСТРУМЕНТ ВВЕДЕННЯ В СУСПІЛЬНИЙ ОБІГ НАУКОВИХ ЗНАНЬ
Горовий, В. Бібліотеки як інформаційні центри української інформатизації / В. Горовий. - С .23-35
Добко, Т. Забезпечення інформаційних запитів користувачів довідково-бібліографічними ресурсами / Т. Добко. - С .67-75
Соколова, І. Електронні ресурси в інформаційному супроводі наукової діяльності / І. Соколова. - С .146-154
ПСЕЦИФІКА ТВОРЕННЯ СУЧАСНОГО ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ПРОДУКТУ
Автомонова, Н. Інформаційні продукти та послуги як результат виробничої діяльності бібліотек / Н. Автомонова. - С .253-260
Шкаріна, Віталіна Анатоліївна. Вивчення проблематики довідково-бібліографічного апарату бібліотеки у ХХ ст. / В. А. Шкаріна. - С .261-272
ББК 78.3я54
РУБ 02(05)
Рубрики: Бібліотеки--електронні інформаційні ресурси
   Бібліотеки--довідково-бібліографічний апарат (ДБА)



Дод.точки доступу:
Онищенко, О. С. \ред.\; Боряк, Г. В. \ред.\; Бровкін, А. Г. \ред.\; Горовий, В. М. \ред.\; Додонов, О. Г. \ред.\; Національна Академія Наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Асоціація бібліотек України
Примірників всього: 1
фб (1)
Свободны: фб (1)
Знайти схожі

9.
81.43.21
Б 93


    Бутенко, Ю. В.
    Usage of percent at meal preparation by heroes of Disney's fairy tales. 5 form [Текст] : інтегрований урок (англійська мова та математика) / Ю. В. Бутенко, М. В. Рудик // Англ. мова та л-ра : наук.-метод. журн. - 2011. - № 19/21. - С. 29-32.
ББК 81.43.21
Рубрики: Англійська мова--методика викладання--інтегровані уроки
   Викладання математики в школі--інтегровані уроки

   Кафедра англійської мови та методики викладання

Кл.слова (ненормовані):
математика -- відсотки -- інтегровані уроки -- продукти -- приготування їжі -- казки
Анотація: Подано інтегрований урок на тему: "Використання відсотків під час добору продуктів для приготування їжі героями Діснеєвських казок".


Дод.точки доступу:
Рудик, М. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : нмк іноз. мов (1)
Вільні: нмк іноз. мов (1)

Знайти схожі

10.


    Мазай, М. В.
    Food. 7 form [Текст] / М. В. Мазай // Англ. мова та л-ра : наук.-метод. журн. - 2012. - № 6. - С. 24-25.
ББК 81.43.21-90
Рубрики: Англійська мова--методика викладання--уроки
   Уроки англійської мови в 7 класі

Кл.слова (ненормовані):
їжа -- продукти харчування -- розробка уроку -- мовлення
Анотація: Подано розробку уроку з англійської мови на тему: "Їжа" для учнів 7 класу. Цілі уроку: формувати навички читання, поглибити знання учнів про продукти харчування, розвивати мовну здогадку та мовленнєву реакцію.


Є примірники у відділах: всього 1 : нмк іноз. мов (1)
Вільні: нмк іноз. мов (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
 
Статистика
за 23.07.2024
Кількість запитів 142928
Кількість відвідувачів 1308
Кількість замовлень 0
© Бібліотека імені академіка М.О. Лавровського
НДУ імені Миколи Гоголя