> Шифр: ОІУ/2008/11/4 Журнал 2008г. т.11 N 4 Проект закону "Про внесення змін до закону України "Про вищу освіту": Нова редакція. - С.6-46. Романовський, О. Зовнішнє оцінювання якості освіти в контексті досвіду США / О. Романовський. - С.47-57. Стріха, М. Слово про батька (пам’яті президента АН вищої школи України В. І. Стріхи) / М. Стріха. - С.58-62. Дробноход, М. Про проблему "національного" в українському державотворенні / М. Дробноход. - С.63-69. Чікарькова, М. Ціннісні орієнтації сучасного інформаційного суспільства та проблема контркультури / М. Чікарькова. - С.70-80. Бердишев, Г. Біологічна інженерія - новий етап розвитку біології / Г. Бердишев, Н. Топчій, К. Брєжнєва. - С.81-83. Саух, П. Постнекласична наука і парадигмальні зсуви освіти XXI століття / П. Саух. - С.84-89. Білокінь, С. Голодомор, різні типи й способи терору / С. Білокінь. - С.90-96. Наливайко, С. Сковорода: таємниця славетного імені / С. Наливайко. - С.97-107. Горпинюк, В. Молодіжний спротив ідеологічному насильству соціальної страти: українська перспектива / В. Горпинюк. - С.108-114. Блох, Р. Система оцінки українських фахових видань / Р. Блох. - С.115-122. Вдовченко, В. "Кулінарія". Програма профільного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів з трудового навчання у 10-12 класах / В. Вдовченко, М. Бердар, В. Тименко. - С.123-158. Шляхова, В. Українознавче наповнення нового покоління підручників рідної мови / В. Шляхова. - С.159-163. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
Вдовченко, В. "Кулінарія". Програма профільного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів з трудового навчання у 10-12 класах [Текстььь] / В. Вдовченко, М. Бердар, В. Тименко> // Освіта і управління : Науково-практичний журнал. - 2008. - Том11, N4. - С. 123-158. Рубрики: навчання трудове фывфывфыв: КУЛІНАРІЯ Доп.точки доступа: Бердар, М.; Тименко, В. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
Г 95 б-ка Євсєєва Ф. Т. / Г 95-КСХ Gourmet: Kniha o systému vaření Zepter [Text] : Návody, doporučení a recepty. - [S. l.] : Zepter International, 2004. - 160 с. : цв. ил. - Загл. обл. : Kniha o systému vaření Zepter Gourmet : návody, doporučení a recepty. - чеською мовою. - Пер. изд. : Гурман: Книга про систему приготування вишуканої їжі : інструкції, рекомендації і рецепти. - 3.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Чеська мова--оригінали Кулінарія--кулінарні книги Экземпляры всего: 1 КСХ (1) Свободны: КСХ (1) |
Б 77 Бойко, Анатолій. Наше сало: Історія, способи соління, страви, анекдоти [Текст] : науково-популярне видання / А. Бойко. - К. : ПП Брехуненко Наталія, 2007 (Житомирська облдрукарня). - 64 с. : іл. - (Український стіл) (Про Україну з гонором і гумором) (Годі скиглити! Шануймося!). - ISBN 978-966-02-4434-4 : 6.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія Страви українські Кухня українська Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Я 73 Ярещенко, Артур Петрович. Під чаром рідної землі [Текст] : Посібник з українознавства / А. П. Ярещенко ; ред. Н. В. Назаренко. - К. : Шанс, 2008. - 344 с. - ISBN 978-966-2202-00-7 : 21.18 грн. Содержание: Народний календар Хліборобський календар Народний гороскоп Народний прогностик Народний сонник Демонологія Народна магія та ворожба Магічна медицина Народна кулінарія Народні ігри Народна символіка Традиційні ремесла . - С .115-126 Архітектура . - С .127-129 Одяг . - С .130-137 РУБ 902.7(4Укр) Рубрики: Кафедра історії України та політології Історія України--походження назви Русь--походження назви Етнографія України Харківщина--Історія Доп.точки доступа: Назаренко, Н. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Великдень [Звукозапис] : мультимедійне видання про Весняний цикл святкувань в Україні. - К. : Просвіта, 2006. - 1 эл. опт. диск (CD-ROM), диск : . - Систем. требования: слухання музики в звичайному CD програвачі ; перегляд диску на будь-якому комп’ютері за допомогою Microsoft Internet Explorer без додаткової інсталяції ; якщо на комп’ютері виключено опцію автоматичного розпізнавання диску - через оглядач (Explorer) комп’ютера натисність мишкою на файл start.htm. - Загл. с этикетки диска. - 28.00 грн. Не для продажу Содержание: Етнографічна енциклопедія весни в Русі-Україні Фрагменти церковних служб : [музика] Веснянки та гаївки у виконанні провідних церковних та фольклорних колективів : [музика] Оригінальна композиторська інтерпретація традиційних веснянок Етнографічні розвідки весняних святкувань по різних регіонах України : [відеофрагменти] Відеосюжети церковних служб Галерея ікон від давнини до наших днів : слайд-шоу Народний весняний календар Пісні та скромні страви: рецепти, традиції, екзотика : [кулінарія весни] Найвідоміші веснянки та гаївки : ноти і тексти Українські поштові листівки до весняного циклу : слайд-шоу Писанкографія та історичні розвідки різних часів : слайд-шоу Рубрики: Веснянки фывфывфыв: слайд-шоу Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
В 65 Войцехівська, Ірина. Однорідні члени речення [Текст] : вивчення теми на основі професійної лексики / І. Войцехівська> // Дивослово: Українська мова й література в навчальних закладах : Науково-методичний журнал Міністерства освіти і науки України. - 2012. - N 12. - С. 2-7 . - ISSN 0130-5263 Рубрики: Викладання української мови в школі--синтаксис фывфывфыв: професійна лексика -- кулінарія Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№3 (1) Свободны: Ч.З.№3 (1) |
М 31 Маслов, Л. О. Кулінарія [Текст] : підручник для шкіл кулінарного учнівства / Л. О. Маслов. - 2-е вид. - К. : Держтехвидав, 1959. - 340 с. - Б. ц. Свободных экз. нет |
С 59 Сокольский, Игорь. Яйца птичьего двора [Текст] / И. Сокольский> // Наука и жизнь : Научно-популярный журнал. - 2013. - N 4. - С. 107-113. . - ISSN 0028-1263 Рубрики: Гігієна харчування фывфывфыв: бесіда про харчування -- продукти харчування -- Гоголь і кулінарія -- кулінарія в художній літературі Аннотация: В статье рассказывается о составе, пищевой ценности и значении птичьих яиц (куриных, перепелиных и др.) в питании человека. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
С 20 б-ка Тимошика М. / С 20-фб Саралиев, Петр Георгиев. Мужчина на кухне [Текст] / П. Г. Саралиев ; пер. с болг. Т. Б. Велчева. - София : Земиздат, 1989. - 112 с. : 16 с. фотоил. - 3.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги фывфывфыв: кулінарні рецепти для мужчин -- болгарська кухня Доп.точки доступа: Велчева, Татьяна Борисовна \пер.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Я 92 Яценко, Світлана. Маленькі кулінари в дитсадку і вдома [Текст] / С. Яценко, А. Якубович, О. Потапова> // Дошкільне виховання : Науково-методичний журнал для педагогів і батьків. - 2016. - N 6. - С. 18-21. . - ISSN 0321-1401 Рубрики: Дошкільне виховання--трудове виховання фывфывфыв: трудове виховання дошкільнят -- кулінарія -- взаємодія вихователя з батьками Доп.точки доступа: Якубович, Алла; Потапова, Олена Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
Г 94 б-ка Тимошика М. / Г 94-фб Гундель, Каролі. Угорська кулінарна книга [Text] / К. Гундель = Hungarian Cookery-book : 140 hungarian Specialities / Gundel Karoly. - 10-е изд. - Угорщина : Дюрер, 1980. - 104 p. : цв. ил. - ISBN 963-13-0-949-5 : 14.00 грн. книга агл. мовою РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Г 93 б-ка Тимошика М. / Г 93-фб Губа, Николай Иванович. Кулинария [Текст] : Справочное пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е издание, стереотипное. - К. : Вища школа, 1987. - 264 с. - Библиогр.: с. 263. - 33.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Громадське харчування Доп.точки доступа: Лазарев, Бирис Георгиевич Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
З-19 б-ка Тимошика М. / З-19-фб Закотнова, Марина Павловна. Рыбные блюда [Текст] / М. П. Закотнова ; худож. Е. Барашков. - Кишинев : Тимпул, 1980. - 160 с. : ил. - 8.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Громадське харчування Доп.точки доступа: Барашков, Е. \худож.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
И 86 б-ка Тимошика М. / И 86-фб Искусство готовить [Текст]. [Кн. 2] / худож. А. Коваль. - К. : Глобус : Экслибрис, 1993. - 288 с. - (Малая энциклопедия кулинарного искусства). - ISBN 5-86248-061-7 : 12. 00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Громадське харчування фывфывфыв: мистецтво готувати -- кулінарія -- кухні народів світу Доп.точки доступа: Коваль, А. \худож.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
С 77 б-ка Тимошика М. / С 77-фб Старовойт, Лідія Яківна. Кулінарія [Текст] : підручник для учнів професійно-технічних училищ / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смірнова. - К. : Вища школа, 1991. - 270 с. - ISBN 5-11-002319-0 : 56.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Кулінарія--підручники Громадське харчування Доп.точки доступа: Косовенко, Марія Савеліївна; Смірнова, Жанна Миколаївна Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
О-23 б-ка Тимошика М. / О-23-фб Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства [Текст] : 3000 рецептов, проверенных практикою: в 2 ч. со многими рисунками. Ч. 1. Кулинарное искусство. Заготовки. Напитки ; Ч. 2. О фальсификации питательных продуктов / сост. П.Ф. Симоненко. - Репр. воспроизведение изд. (Москва: Тип. И.Д. Сытина и К., 1892). - М. : Голос ; Екатеринбург : Уральский рабочий, 1991. - 736 с. : ил. - (Настольная книга хозяйки). - ISBN 5-7055-0843-5 : 29.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Домоводство фывфывфыв: домашняя кулинария -- домоводство -- кулинарные блюда -- домашнее хозяйство Доп.точки доступа: Симоненко, П.Ф. \сост.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
М 18 б-ка Тимошика М. / М 18-фб Малая энциклопедия старинного поваренного искусства [Текст] : Закуски. Первые блюда. Вторые блюда. Мучные и сладкие блюда. Десерты. - К. : УСХА, 1990. - 608 с. - ISBN 5-7987-0221-9 : 18.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
С 51 б-ка Тимошика М. / С 51-фб Смолницка, София В.. Искусство готовить [Текст] / С. В. Смолницка ; пер. с болгар. : М. А. Георгиевой, Н. В. Григорьевой, Н. Е. Добровольской. - София : Техника, 1983. - 452 с. - 13.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги Доп.точки доступа: Георгиева, Магдалина \пер.\; Григорьева, Нина \пер.\; Добровольская, Наталия \пер.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Л 33 б-ка Тимошика М. / Л 33-фб Лебович, Цецилия. Еврейская кухня [Текст] / Ц. Лебович, Е. Майзель. - Рига : ИнфА : Латвийское общество еврейской культуры, 1989. - 240 с. : ил. - 13.00 грн. РУБ 6П8.9 Рубрики: Кулінарія--кулінарні книги фывфывфыв: национальные блюда -- еврейская кухня Доп.точки доступа: Майзель, Ефим Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |