Б 93 Бутенко, Ю. В. Usage of percent at meal preparation by heroes of Disney's fairy tales. 5 form [Текст] : інтегрований урок (англійська мова та математика) / Ю. В. Бутенко, М. В. Рудик> // Англ. мова та л-ра : наук.-метод. журн. - 2011. - № 19/21. - С. 29-32. Рубрики: Англійська мова--методика викладання--інтегровані уроки Викладання математики в школі--інтегровані уроки Кафедра англійської мови та методики викладання фывфывфыв: математика -- відсотки -- інтегровані уроки -- продукти -- приготування їжі -- казки Аннотация: Подано інтегрований урок на тему: "Використання відсотків під час добору продуктів для приготування їжі героями Діснеєвських казок". Доп.точки доступа: Рудик, М. В. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : нмк іноз. мов (1) Свободны: нмк іноз. мов (1) |
Манько, Аліна. Власне українська лексика. Синомічне багатство мови. Складні випадки слововживань [Текст] : урок узагальнення і систематизації знань з української мови, І курс професійного училища (спеціальність - кухар) / А. Манько> // Укр. мова й л-ра в сучас. шк. : щомісяч. наук.-метод. та літ.-мистец. журн. . - 2012. - № 11/12. - С. 56-58. Рубрики: Викладання української мови у коледжах, училищах фывфывфыв: професійно-технічна освіта -- українська лексика -- синоніми -- кухарі -- приготування їжі -- методика викладання української мови Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№3 (1) Свободны: Ч.З.№3 (1) |
П 77 Прищепа, Б. А. Будівлі з нішоподібними печами у господарстві давніх слов’ян [Текст] : (за матеріалами Пересопниці, уроч. Пастівник) / Б. А. Прищепа, С. А. Горбаненко> // Археологія : Науковий журнал. - 2016. - N 3. - С. 112-121. . - ISSN 0235-3490 Рубрики: Археологія України--виробництво Археологія України--дослідження, 8 ст. ; 9 ст. ; 10 ст. Рівненська область--археологічні дослідження фывфывфыв: нішоподібні печі -- приготування їжі -- Пересопниця -- ранньослов’янський період Доп.точки доступа: Горбаненко, Сергій Анатолійович Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |