Ч-44 Чепига, Михайло Петрович. Стимуляція здоров’я та інтелекту [Текст] : учебное пособие / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-е вид., переробл. і доп. - К. : Знання, 2006. - 347 с. - Бібліогр.: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 25.00 грн.
РУБ 613(075.3) Рубрики: Музикотерапія Ароматерапія Ефірні олії--вплив на організм Запахотерапія Кольори--вплив на організм Земне випромінювання--вплив на людину Церква--вплив на людину Магія Здібності--розвиток Творчі здібності фывфывфыв: Геопатогенні зони -- житло (енергетика) -- вампіризм біоенергетичний -- дзеркало (енергія) -- чакри -- енергія думки -- коштовні камені (енергія) -- дематеріалізація -- символи (енергетика) -- піраміди (енергетика) -- інтелект (стимулятори) -- навчання (стимулятори) -- працездатність (стимулятори) -- харчові добавки -- біоенергетичні резонатори -- інформосоми -- енергоінформаційний обмін -- джерела енергії -- жезли сили -- БІОПОЛЕ Аннотация: У книзі комплексно висвітлюються проблеми оздоровлення олюдини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля. Доп.точки доступа: Чепига, Світлана Михайлівна Экземпляры всего: 100 фб (1), ав (1), Ч.З.№2 (20), аб (77), ІБв (1) Свободны: фб (1), ав (1), Ч.З.№2 (20), аб (77), ІБв (1) |
Возняк, О. Ще раз про харчові добавки [Текстььь] / О. Возняк> // Біологія і хімія в школі : Науково-методичний журнал. - 2009. - N3. - С. 42-44 Рубрики: гігієна харчування фывфывфыв: харчові добавки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
П 12 Павлоцька, Лариса Федорівна. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студентів [харчових факультетів]вищих навчальних закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Університетська книга, 2007. - 448 с. - ISBN 978-966-680-347-7 : 60.00 грн РУБ 613(075.3) Рубрики: Гігієна харчування--підручники та посібники для ВНЗ Харчування людини фывфывфыв: харчування людини -- дієтичне харчування -- дієтологія -- фізіологія харчування -- вегетаріанське харчування -- роздільне харчування -- харчові отруєння -- харчові добавки -- лікувальне харчування -- харчування дітей -- харчування студентів -- харчова промисловість -- безпека харчових продуктів Доп.точки доступа: Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Р 69 Романишин, Наталя. Що ми їмо. Харчові добавки [Текст] / Н. Романишин> // Біологія і хімія в сучасній школі. - 2013. - N 1. - С. 40-43. Рубрики: Харчування Здоровий спосіб життя фывфывфыв: харчові добавки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
Б 12 Бабіна, Т. В. Будьмо здорові. Усний журнал [Текст] / Т. В. Бабіна> // Біологія : Науково-методичний журнал. - 2013. - N 16/18. - С. 94-101. Рубрики: Позакласна робота--година спілкування фывфывфыв: усний журнал -- штучна їжа -- харчові добавки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
Ж 83 Жувак, І. В. Харчові добавки. Проблема вмісту в продуктах харчування і їхній вплив на здоров’я людини. 11 клас. Рівень стандарту [Текст] / І. В. Жувак> // Хімія : науково-методичний журнал. - 2013. - N 13/14. - С. 46-50. Рубрики: Уроки хімії в 11 кл. фывфывфыв: харчові добавки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
Ч-82 Чувасова, Наталія. Хімія харчових добавок. Барвники [Текст] / Н. Чувасова> // Біологія і хімія в сучасній школі. - 2013. - N 5. - С. 6-10. Рубрики: Хімія--органічна хімія фывфывфыв: харчова хімія -- харчові добавки -- барвники -- нітрати -- нітрити Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
М 80 Мороз, Мирослава. Про безпечність харчових продуктів, створених за допомогою генної інженерії [Текст] / М. Мороз> // Біологія і хімія в сучасній школі. - 2013. - N 5. - С. 45-47. Рубрики: Генна інженерія фывфывфыв: ГМО -- генетично модифіковані рослини -- харчові добавки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
К 72 Костенко, В. В. Харчові добавки Е-числа, 11 клас, стандартний і академічний рівні [Текст] / В. В. Костенко> // Хімія : науково-методичний журнал. - 2014. - N 15/16. - С. 52-56. Рубрики: уроки хімії фывфывфыв: культура харчування -- харчові добавки Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
С 18 Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды [Текст] : справ. пособие / под ред. Г. С. Яцулы. - К. : Здоровья, 1991. - 286 с. - 2.50 р. РУБ 613 фывфывфыв: санітарія -- санитария -- лабораторні дослідження -- лабораторные исследования -- продукти харчування -- продукты питания -- вода -- стандартизація -- стандартизация -- пестициди -- пестициды -- харчові добавки -- пищевые добавки Аннотация: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды. Доп.точки доступа: Слободкин, В. И.; Береза, В. Я.; Синеок, Л. Л.; Хоменко, И. М.; Яцула, Г. С. \ред.\ Экземпляры всего: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Н 57 Нетрибійчук, Олександр. Е - харчові добавки, або Що ми споживаємо з їжею [Текст] : позакласний захід у 10-11-х класах / О. Нетрибійчук> // Хімія. Шкільний світ : газета для вчителів хімії. - 2016. - N 4. - С. 17-20. - Додаток : Їстівне - неїстівне : інфографіка. - С. 20. Рубрики: Викладання хімії в школі--позакласні заходи фывфывфыв: позакласні заходи з хімії -- хімічний вечір -- харчові добавки -- синтетичні барвники -- 10-11 класи Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |
О-77 Островерх, Олександр. Поняття про галогени. Основи безпеки харчування [Текст] : бінарний урок у 8-му класі з хімії та основ здоров’я / О. Островерх> // Хімія. Шкільний світ : газета для вчителів хімії. - 2016. - N 11. - С. 4-11. Рубрики: Викладання хімії в школі--уроки в 8 класі--бінарні уроки фывфывфыв: уроки хімії -- безпека харчування -- харчові добавки -- здорове харчування -- 8 КЛАС Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ч.З.№2 (1) Свободны: Ч.З.№2 (1) |