6П8.3
С 40


    Сирохман, І. В.
    Асортимент і якість кондитерськтих виробів [Текст] : навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; М-во освіти і науки України, Львівська комерційна академія. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 636 с. : ил. - ISBN 978-966-364-899-6 : 85.00 грн.
ББК 36.86
РУБ 6П8.3
Рубрики: Харчове виробництво
   Кондитерське виробництво

   Кондитерські вироби--види

Кл.слова (ненормовані):
мармелад -- пастила -- зефір -- карамель -- шоколад -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- печиво -- крекери -- галети -- пряникові вироби -- вафлі -- торти -- тістечка -- кекси -- рулети -- бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби


Дод.точки доступу:
Лебединець, В. Т.; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 1
фб (1)
Свободны: фб (1)

36
Р 11


    Рєзнікова, Катерина.
    Історія та географія жуйки [Текст] / К. Рєзнікова // Краєзнавство. Географія. Туризм. - 2016. - N 24. - С. 4-5.
ББК 36
Рубрики: Харчове виробництво--кондитерське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
жувальна гумка -- кондитерські вироби


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)