С 40 Сирохман, І. В. Асортимент і якість кондитерськтих виробів [Текст] : навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; М-во освіти і науки України, Львівська комерційна академія. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 636 с. : ил. - ISBN 978-966-364-899-6 : 85.00 грн. РУБ 6П8.3 Рубрики: Харчове виробництво Кондитерське виробництво Кондитерські вироби--види Кл.слова (ненормовані): мармелад -- пастила -- зефір -- карамель -- шоколад -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- печиво -- крекери -- галети -- пряникові вироби -- вафлі -- торти -- тістечка -- кекси -- рулети -- бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби Дод.точки доступу: Лебединець, В. Т.; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 1 фб (1) Свободны: фб (1) |
Р 11 Рєзнікова, Катерина. Історія та географія жуйки [Текст] / К. Рєзнікова> // Краєзнавство. Географія. Туризм. - 2016. - N 24. - С. 4-5. Рубрики: Харчове виробництво--кондитерське виробництво Кл.слова (ненормовані): жувальна гумка -- кондитерські вироби Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1) Вільні: Ч.З.№2 (1) |