Мигаль, С. Г.
    Food. At the Restaurant [Текст] : 3 form / С. Г. Мигаль // Англ. мова та л-ра : наук.-метод. журн. - 2013. - № 10. - С. 14-16.
ББК 81.43.21-90
Рубрики: Англійська мова--початкова школа--уроки
   Уроки англійської мови в 3 класі

Кл.слова (ненормовані):
початкова школа -- уроки -- їжа -- ресторани -- ставлення до здоров’я -- мовлення
Анотація: Подано розробку уроку з англійської мови на тему: "Їжа. У ресторані" для учнів 3 класу.


Є примірники у відділах: всього 1 : НМК іноз. мов (1)
Вільні: НМК іноз. мов (1)


373.3.034:613](477)
Н 11


    Нікітенко, О.
    Формування культури здоров’я молодших школярів шляхом впровадження здоров’язбережувальних освітніх технологій / Ольга Нікітенко // Початкова шк. : наук.-метод. журн. - 2018. - № 1. - С. 36–40. . - ISSN 0131-5358
УДК
Рубрики: Початкова школа--здоров’язбережувальні технології
Кл.слова (ненормовані):
здоровий спосіб життя -- культура здоров’я -- здоров’язбережувальні технології -- ставлення до здоров’я -- розважально-інтелектуальний квест -- санітарно-гігієнічні знання -- початкова школа
Анотація: У статті розповідається про впровадження здоров’язбережувальних освітніх технологій на уроках в початковій школі, як один із напрямків, що формує здоровий спосіб життя як ціннісну орієнтацію дитини в подальшому. Наведено сценарій розважально-інтелектуального квесту "Ми за здоровий спосіб життя" для учнів початкової школи.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)


373.3.015.31:613](477)
О-74


    Осколок, Л.
    Подорож до "Країни правильного харчування" [Текст] / Людмила Осколок // Початкова шк. : наук.-метод. журн. - 2020. - № 2(608). - С. 57–60. . - ISSN 0131-5358
УДК
Рубрики: Початкова школа--здоров’язбережувальні технології
Кл.слова (ненормовані):
здоровий спосіб життя -- виховні заходи -- сценарій заходу -- харчування -- правильне харчування -- ставлення до здоров’я -- культура харчування -- здоров’язбережувальні заходи -- початкова школа
Анотація: У статті представлено сценарій проведення виховного здоров’язбережувального заходу, який спрямований на виховання свідомого ставлення до власного здоров’я, на культуру харчування в учнів початкової школи.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)