33(4Укр)(075.3)
Р 64


   
    Розміщення продуктивних сил і регіональна економіка [Текст] : підручник / За ред. В. В. Ковалевського, О. Л. Михайлюк, В. Ф. Семенова. - 7-ме вид., стер. - К. : Знання, 2005. - 352 с. : табл. - (Вища освіта ХХІ століття). - Бібліогр.: с. 347-350. - ISBN 966-8148-90-8 : 25.00 грн.
ДРНТІ
ББК 65.049(4Укр)я73
РУБ 33(4Укр)(075.3)
Рубрики: Світове господарство
   Сільське господарство--економіка

   Машинобудування

   Енергетика

Кл.слова (ненормовані):
паливно-енергетичний комплекс -- харчова промисловість


Дод.точки доступу:
Ковалевський, В. В. \ред.\; Михайлюк, О. Л.; Семенов, В. Ф.
Примірників всього: 1
аб (1)
Свободны: аб (1)



    Клименко, В. І.
    Роль маркетингових досліджень у реалізації інноваційної стратегії на підприємствах харчової промисловості [Текст] / В. І. Клименко // Економіка.Фінанси.Право. : Інформаційно-аналітичний журнал. - 2007. - N8. - С. 3-9
Рубрики: економіка України--підприємства
   Економіка України--промисловість

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість


Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)


613(075.3)
П 12


    Павлоцька, Лариса Федорівна.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студентів [харчових факультетів]вищих навчальних закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Університетська книга, 2007. - 448 с. - ISBN 978-966-680-347-7 : 60.00 грн
ББК 51.23я73
РУБ 613(075.3)
Рубрики: Гігієна харчування--підручники та посібники для ВНЗ
   Харчування людини

Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- дієтичне харчування -- дієтологія -- фізіологія харчування -- вегетаріанське харчування -- роздільне харчування -- харчові отруєння -- харчові добавки -- лікувальне харчування -- харчування дітей -- харчування студентів -- харчова промисловість -- безпека харчових продуктів


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Примірників всього: 1
фб (1)
Свободны: фб (1)

371.013:377.36:664:5
М 48


    Мельник, Оксана Федорівна.
    Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін [Текст] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня канд.пед.наук. Спец.13.00.04-теорія і методика професійної освіти / О. Ф. Мельник ; Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний університет імені Івана Франка (Житомир). - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2018. - 21 с. -
УДК
Рубрики: професійна компетентність
   викладання природничих дисциплін

   Автореферати дисертацій--педагогічні науки--теорія і методика професійної освіти

   Кафедра педагогіки

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість


Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний університет імені Івана Франка (Житомир)
Примірників всього: 1
ІБв (1)
Свободны: ІБв (1)



    Пархоменко, Людмила.
    Льон - це ніби уособлення України... [Текст] : [розмова з Миколою Петровичем Шкурком - Генеральним директором Просвітницької виробничо-комерційної фірми “Сяйво”, яка є співзасновником Громадської спілки “Асоціація розвитку льонарства і коноплярства України”] / Л. Пархоменко // Деснянська правда : Чернігівська обласна газета. - 2019. - N 11 (14 березня). - С. 1, 3.
Рубрики: Економіка України--промисловість
   Ніжин, місто--підприємства
Кл.слова (ненормовані):
Сяйво, виробничо-комерційна фірма -- харчова промисловість -- насіння льону -- лляна олія


Дод.точки доступу:
\о нем\

Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)