Шифр: ЕВ/2006/6
   Журнал

Екологічний вісник [Текст] : Науково-популярний екологічний журнал. - київ : всеукраїнська екологічна ліга ТОВ "Центр екологічної освіти та інформації", 2002 - . - Виходит раз на два місяця
2006р. N 6
Зміст:
Гетьман, В. І. Еколого-економічна (реакційна) діяльність установ природно-заповідного фонду / В.І. Гетьман. - С.2-6
Корзун, В. Н. Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя / В.Н. Корзун. - С.10-14
Гуліч, М. П. Сучасні підходи до гігієнічної оцінки функціональних продуктів харчування / М.П. Гуліч, О.В. Ященко. - С.15-16
Дементьєва, Т. П. Деякі аспекти екологічної освіти і виховання учнів в інтересах збалансованого розвитку / Т.П. Дементьєва. - С.23
Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)




    Корзун, В. Н.
    Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя [Текст] / В.Н. Корзун // Екологічний вісник : Науково-популярний екологічний журнал. - 2006. - N6. - С. 10-14
Рубрики: харчування
   Екологія



Є примірники у відділах: всього 1 : Ч.З.№2 (1)
Вільні: Ч.З.№2 (1)


613
К 73


    Котов, А. И.
    Пищевые продукты в лечебном питании [Текст] / А. И. Котов, В. Н. Корзун. - К. : Здоров’я, 1984. - 144 с. - (Библиотека практического врача). - 0.45 крб.
ББК 51.23
РУБ 613


Дод.точки доступу:
Корзун, В.Н.
Примірників всього: 1
Ч.З.№2 (1)
Свободны: Ч.З.№2 (1)