Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1961
Назва: Основи оркестрової підготовки (початковий етап) : навчальний посібник : у 2 частинах. Ч. 2
Автори: Біла, Н. Л.
Шумський, М. О.
Дата публікації: 2015
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Основи оркестрової підготовки (початковий етап) : навчальний посібник : у 2 частинах / Н. Л. Біла, М. О. Шумський. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2015. – Ч. ІІ. – 98 с.
Короткий огляд (реферат): Даний навчальний посібник відповідає дисципліні "Оркестровий клас", яка є нормативною складовою підготовки бакалаврів – майбутніх учителів музики за спеціальністю "Музичне мистецтво" у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації та зорієнтований на методичне забезпечення початкового етапу навчання гри в оркестрі народних інструментів. У посібнику представлено витяг з навчальної програми, яка упорядкована згідно вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу у вищих навчальних закладах освіти, подано методику початкового навчання на інструментах балалаєчної групи оркестру народних інструментів та систему ансамблевої підготовки майбутніх учителів музики. До розділів навчального посібника входять методичні рекомендації щодо формування виконавських умінь у студента, та розвитку уміння ансамблевого виконавства. Нотно-репертуарні розділи містять гами та вправи як на розвиток техніки гри на інструментах балалаєчної групи, так і уміння унісонного ансамб- левого музикування; фрагменти музичних творів для колективного музикування з метою формування різноманітних навичок гри в ансамблі; оркестрові партії музичних творів з репертуару оркестру народних інструментів. Посібник зорієнтований на студентів та викладачів факультетів культури та мистецтв вищих навчальних закладів педагогічного профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1961
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи оркестрової підготовки (початковий етап). 2 ч..PDF13,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.