Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958
Title: Харчова хімія
Authors: Москаленко, О. В.
Циганков, С. А.
Keywords: харчова хімія
мікро- та макронутрієнт
продукти харчування
Issue Date: 2022
Publisher: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Citation: Москаленко О. В., Циганков С. А. Харчова хімія: навчальний посібник. Ніжин: НДУ імені Миколи Гоголя, 2022. 158 с.
Abstract: Навчальний посібник розроблений на основі загальних положень що хімічного складу будови та біологічного значення продуктів харчування, їх переробки, зберігання з метою максимального збереження харчової цінності. У посібнику розкрито вплив мікро- та макронутрієнтів на формування харчової цінності продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за хімічним та фармацевтичним напрямком, а також може бути корисним для викладачів та вчителів хімії різнорівневих закладів освіти з поглибленим вивченням хімічних дисциплін.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2958
Appears in Collections:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
макет_харчова.pdf3,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.