Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3281
Title: Методологія та організація наукових досліджень у початковій освіті: методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта
Authors: Філоненко, О. С.
Бобро, А. А.
Keywords: початкова освіта
методичні рекомендації
013 Початкова освіта
Issue Date: 2024
Publisher: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Citation: Методологія та організація наукових досліджень у початковій освіті: методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2024. – 80 с.
Abstract: До методичних рекомендацій увійшли: основні положення програми навчальної дисципліни, порядок проведення практичних занять, завдання для самостійної роботи, тести для підсумкового контролю. Представлені джерела інформації та додатки, що допоможуть студентам у виконанні практичних завдань та самостійної роботи. Методичні рекомендації адресовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освіта, викладачам, вчителям початкових класів закладів загальної середньої освіти.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3281
Appears in Collections:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МАКЕТ (1) (1).pdf1,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.