Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3394
Title: Педагогічні технології в початковій школі: навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв спеціальності 013 Початкова освіта
Authors: Дубровська, Л. О.
Дубровський, В. Л.
Бобро, А. А.
Keywords: педагогічні технології
початкова школа
Issue Date: 2023
Publisher: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Citation: Педагогічні технології в початковій школі: навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв спеціальності 013 Початкова освіта / уклад.: Л. О. Дубровська, В. Л. Дубровський, А. А. Бобро; за ред. Л. О. Дубровської. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя. 2-ге перероб. та допов. 2023. 172 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник «Педагогічні технології в початковій школі» розроблений для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв 013 Початкова освіта і містить комплекс матеріалів: питання та матеріали до лекційного курсу, структуру навчальної дисципліни, питання семінарських та лабораторних занять, завдання для ІНДЗ, самостійної роботи, питання для екзамену, орієнтовні теми до передбачених курсових робіт; методичні матеріали для проведення лабораторних занять, додатки.
URI: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3394
Appears in Collections:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
макет.pdf5,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.