Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3776
Назва: Фармакогнозія. КРОК-2. Збірник тестових завдань (з поясненням правильних відповідей) для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «Крок-2»: навч. посіб. для студентів 3 та 5 курсів спеціальності 226 «Фармація»
Автори: Рудник, А. М.
Федченкова, Ю. А.
Сімонян, Л. С.
Москаленко, О. В.
Дата публікації: 2024
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Фармакогнозія. КРОК-2. Збірник тестових завдань (з поясненням правильних відповідей) для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «Крок-2»: навч. посіб. для студентів 3 та 5 курсів спеціальності 226 «Фармація» / А. М. Рудник, Ю. А. Федченкова, Л. С. Сімонян, О. В. Москаленко. – Ніжин: НДУ ім. Миколи Гоголя, 2024. –182 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику зібрана база тестових завдань з фармакогнозії іспиту «КРОК-2» за 2005-2023 роки. Тести згруповані за темами, мають короткі логічні пояснення правильних відповідей, жирним шрифтом виділені ключові слова. Окремо наведений перелік лікарських рослин, лікарської рослинної сировини та лікарських засобів, що включені до тестів з фармакогнозії. Видання має на меті допомогти студентам систематизувати знання з фармакогнозії і успішно скласти ліцензійний іспит «КРОК-2».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3776
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет (6).pdf286,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.