Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1447
Назва: Особливості виховання толерантних взаємин у дітей старшого дошкільного віку засобами гри
Автори: Гнипа, Юлія Сергіївна
Ключові слова: толерантні взаємини
вихованість толерантних взаємин у дошкільників
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Керівник: Пихтіна Ніна Порфиріївна, кандидат педагогічних наук, доцент Рецензенти: доктор психологічних наук, професор Папуча М.В. кандидат педагогічних наук, доцент Голота Н.М.
Опис: Проблема, окреслена в магістерській роботі «Особливості виховання толерантних взаємин у дітей старшого дошкільного віку засобами гри»досліджувалася на теоретичному та емпіричному рівнях. На теоретичному рівні ми здійснили теоретичне обґрунтування проблеми виховання толерантних взаємин у дітей старшого дошкільного віку засобами гри, зокрема: окреслили та обгунтували категоріальний апарат і стан дослідження проблеми в науково- педагогічній літературі; проаналізували особливості толерантних взаємостосунків старших дошкільників; охарактеризували педагогічний потенціал гри у вихованні толерантних взаємин у дошкільників. Для розв’язання емпіричних завдань дослідження, розроблена програма й методика констатувального, формувального й контрольного етапів педагогічного експерименту. Розроблені критерії і показники вихованості толерантних взаємостосунків старших дошкільників, окреслені рівні їх сформованості: низький, середній, високий. Підібрані й розроблені методики для практичного вивчення вихованості толерантних взаємостосунків у старших дошкільників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1447
Розташовується у зібраннях:012 (Дошкільна освіта) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гнипа Магістерська.pdf724,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.