Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1466
Назва: Умови оптимізації розвитку почуття ритму у дітей старшого дошкільного віку в процесі елементарного музикування
Автори: Юрченко, Людмила Анатоліївна
Ключові слова: почуття ритму
почуття музичного ритму
елементарне музикування
музичний розвиток дитини
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Науковий керівник: Матвієнко Світлана Іванівна, канд. пед. наук, доцент Рецензенти: канд. пед. наук, доцент Пихтіна Ніна Порфиріївна. канд. пед. наук, доцент Голота Наталія Миколаївна.
Опис: У кваліфікаційній роботі на теоретичному та емпіричному рівнях досліджується проблема розвитку почуття музичного ритму у дітей 6-7 років, розглянутого на засадах елементарного музикування. Визначено структурність поняття музичного ритму та почуття ритму як здібності. Розкрито психолого- педагогічні основи методики розвитку почуття ритму у дітей старшого дошкільного віку. Обґрунтовано потенціал елементарного музикування як засобу розвитку почуття ритму у дітей старшого дошкільного віку. Схарактеризовано концепцію К.Орфа як технологію виховання почуття ритму у дітей. Здійснено експериментально-педагогічне дослідження умов розвитку почуття ритму у дітей старшого дошкільного віку в процесі елементарного музикування. Розроблено систему роботи з перевірки умов оптимізації розвитку почуття ритму в дітей старшого дошкільного віку у процесі елементарного музикування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1466
Розташовується у зібраннях:012 (Дошкільна освіта) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська Юрченко.pdf710,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.