Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1471
Назва: Особливості спілкування дітей з однолітками у різновікових групах ЗДО
Автори: Бабенко, Ірина Сергіївна
Ключові слова: спілкування дітей з однолітками
виховання у різновікових групах
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Науковий керівник: докт. психол. наук, проф., Папуча Микола Васильович. Рецензенти: канд. пед. наук, доцент Пісоцький О.П. канд. пед. наук, доцент Легін В.Б.
Опис: Тема магістерської роботи « Особливості спілкування дітей з однолітками у різновікових групах ЗДО», досліджувалася на теоретичному та емпіричному рівнях. Результати вивчення представлені у трьох розділах роботи. На теоретичному рівні обґрунтовано поняття різновікової групи як соціально - педагогічне явище та її вплив на розвиток спілкування дошкільників із ровесниками, зокрема проаналізовано проблему спілкування та її науковий аналіз; вивчено специфіку генезису спілкування у дошкільному віці. Для розв’язання емпіричних завдань дослідження, розроблена програма й методика констатувального, формувального й контрольного етапів педагогічного експерименту. Розроблена система роботи з оптимізації спілкування дітей 4 -6 років у різновіковій групі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1471
Розташовується у зібраннях:012 (Дошкільна освіта) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабенко магістерська .pdf672,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.