Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/164
Назва: СПАДЩИНА С. Ф. РУСОВОЇ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНОСТІ: З ДОСВІДУ РОБОТИ ШАПОВАЛІВСЬКОЇ ЗОШ
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Спадщина С. Ф. Русової в контексті сучасності: з досвіду ро-боти Шаповалівської ЗОШ : збірник статей / за ред. проф. Є. І. Ко-валенко. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2015. – 83 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику статей представлено досвід Шаповалівської ЗОШ І–ІІІ ступеня Борзнянського району Чернігівської області – освітнього та виховного центру Софії Русової – з вивчення і впровадження педагогічної спадщини видатного українського педагога першої чверті ХХ століття, палкої поборниці української національної ідеї та ідей реформування шкільної системи на засадах демократизації, гуманізації та педоцентризму. Книга адресується працівникам у галузі освіти та всім, хто цікавиться педагогічними поглядами С. Ф. Русової та впроваджує їх у практику роботи, зокрема вихователям та вчителям загальноосвітніх навчальних закладів, студентам педагогічних спеціальностей вишів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/164
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rusova.pdf1,06 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.