ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Browse
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 20 of 318
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Науково-дослідницька практика студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 012 «Дошкільна освіта»Пихтіна, Н. П.
2024Актуальні проблеми управління закладами освіти в умовах сучасних викликів: матеріали вузівської наукової студентської конференції. 15 лютого 2024 року. м. Ніжин-
2024Методичні рекомендації до практичних та лабораторних занять з навчальної дисципліни “Сучасні технології навчання технологічної та мистецької галузі в початковій школі” для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освітаВозняк, І. І.; Гордієнко, Т. В.
2023СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В УПРАВЛІННІ СИСТЕМОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРУЧНИКАМИ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ СШАЕльбрехт, О. М.
2024ПЕДАГОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДТРИМКИ ОСВІТИ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНЬГорошко, О. Л.
2024Профілактика свідомої бездітності серед молодіКлименко, Леся Валентинівна
2023Наукова робота студентів із психології: від курсової до дипломної : навчальний посібник для студентів педагогічних спеціальностейЩотка, О. П.; Горянська, А. М.; Пісоцький, В. П.
2023Виробнича практика в початковій та основній школі здобувачів першого рівня вищої освіти: психологічна складоваЩотка, О. П.; Горянська, А. М.; Пісоцький, В. П.
2023Українське хорознавствоШумська, Л. Ю.; Костенко, Л. В.
2023Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей»Хлєбік, С. Р.; Зінченко, Т. В.
2023Етика соціальної роботиХлєбік, С. Р.
2023Розвиток освіти в європейському просторі: національні виклики та транснаціональні перспективи. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Ніжин, 2–3 листопада 2023 року-
2023Теоретичні питання вікової психологіїПісоцький, В. П.; Горянська, А. М.
2023Психологія. Частина 1. Загальна психологія: конспект лекційПісоцький, В. П.; Горянська, А. М.
2024Методичні рекомендації з організації та проведення педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освітаБілоусова, Н. В.; Бобро, А. А.; Гордієнко, Т. В.; Філоненко, О. С.
2023Навчально-методичні рекомендації до науково-дослідницької практики за спеціальністю 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки. Кваліфікація: магістр психології. Практичний психолог другого рівня вищої освітиЛитовченко, Н. Ф.
2021НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2020НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2022НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2023НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 1 to 20 of 318