ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Browse
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 21 to 40 of 318
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022ПАРТНЕРСЬКА ВЗАЄМОДІЯ У СИСТЕМІ ІНСТИТУТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ-
2021Aktualne problemy społeczne Ukrainy i Polski. Aspekty partnerstwa instytucji państwowych i organizacji pozarządowych-
2021Aktualne problemy społeczne Ukrainy i Polski. Aspekty edukacyjne i socjokulturowe-
2023Aktualne problemy społeczne Polski i Ukrainy. Aspekty partnerstwa w edukacji i pomocy społecznej: monografia-
2023Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, педагогічні пошуки, здобутки-
2023Педагогічні технології в початковій школі: навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв спеціальності 013 Початкова освітаДубровська, Л. О.; Дубровський, В. Л.; Бобро, А. А.
2022Мистецька освіта очима молодого науковця: матеріали V Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (Ніжин, 15 листопада 2022 р.)-
2023Завдання та методичні рекомендації до практичних та лаборатор них занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання технологічної освітньої галузі в початковій школі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освітаГордієнко, Т. В.; Шевчук, М. О.
2023Завдання та методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання громадян ської та історичної освітньої галузі в початковій школі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освітаГордієнко, Т. В.
2023Основи природознавства з методикою навчання при родничої освітньої галузі в початковій школі: методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освітаБілоусова, Н. В.
2022Збірник містить матеріали VІІ Всеукраїнської студентсько-учнівської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Хорове мистецтво України: історія та персоналії», проведеної 24 лютого 2022 року-
2024Методологія та організація наукових досліджень у початковій освіті: методичні рекомендації для проведення практичних занять та організації самостійної роботи (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освітаФілоненко, О. С.; Бобро, А. А.
2024Методика проведення іспиту на визначення рівня володіння державною мовою: критерії, завдання та процес оцінюванняГорошко, О. Л.
2017Проєкт з художнього краєзнавства "Сергій Шишко і Ніжин" (для дітей 6-7 років)Матвієнко, С. І.
2023Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Теорія соціальної роботи»Новгородський, Р. Г.; Махоткіна, Л. Б.
2023Методичні рекомендації з організації педагогічної виробничої практики для студентів ІV курсу (розділ педагогіка)Демченко, Н. М.; Дубровська, Л. О.; Новгородська, Ю. Г.; Самойленко, О. В.; Філоненко, О. С.
2023КІБЕРБЕЗПЕКА ТА ЗАХИСТ ДАНИХ ЯК КЛЮЧОВІ СКЛАДОВІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ КОМП'ЮТЕРНИХ НАУКГорошко, О. Л.
2023-12Педагогічні умови забезпечення соціалізації дітей передшкільного віку в художньо-перетворювальній діяльностіПолікарпова, Марія Наджафівна
2023-12Особливості формування соціально-комунікативних умінь дітей передшкільного віку у різних видах дитячої праціМартинова, Інна Едуардівна
2010Успіх як подія: особистісний аспектКресан О. Д.
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 21 to 40 of 318