ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Browse
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 21 to 40 of 328
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Соціально-педагогічна робота з різними типами сімей»Хлєбік, С. Р.; Зінченко, Т. В.
2023Етика соціальної роботиХлєбік, С. Р.
2023Розвиток освіти в європейському просторі: національні виклики та транснаціональні перспективи. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Ніжин, 2–3 листопада 2023 року-
2023Теоретичні питання вікової психологіїПісоцький, В. П.; Горянська, А. М.
2023Психологія. Частина 1. Загальна психологія: конспект лекційПісоцький, В. П.; Горянська, А. М.
2024Методичні рекомендації з організації та проведення педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 013 Початкова освітаБілоусова, Н. В.; Бобро, А. А.; Гордієнко, Т. В.; Філоненко, О. С.
2023Навчально-методичні рекомендації до науково-дослідницької практики за спеціальністю 053 Психологія галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки. Кваліфікація: магістр психології. Практичний психолог другого рівня вищої освітиЛитовченко, Н. Ф.
2021НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2020НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2022НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2023НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ-
2022ПАРТНЕРСЬКА ВЗАЄМОДІЯ У СИСТЕМІ ІНСТИТУТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ-
2021Aktualne problemy społeczne Ukrainy i Polski. Aspekty partnerstwa instytucji państwowych i organizacji pozarządowych-
2021Aktualne problemy społeczne Ukrainy i Polski. Aspekty edukacyjne i socjokulturowe-
2023Aktualne problemy społeczne Ukrainy i Polski. Aspekty partnerstwa w edukacji i pomocy społecznej: monografia-
2023Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, педагогічні пошуки, здобутки-
2023Педагогічні технології в початковій школі: навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв спеціальності 013 Початкова освітаДубровська, Л. О.; Дубровський, В. Л.; Бобро, А. А.
2022Мистецька освіта очима молодого науковця: матеріали V Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (Ніжин, 15 листопада 2022 р.)-
2023Завдання та методичні рекомендації до практичних та лаборатор них занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання технологічної освітньої галузі в початковій школі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освітаГордієнко, Т. В.; Шевчук, М. О.
2023Завдання та методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання громадян ської та історичної освітньої галузі в початковій школі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освітаГордієнко, Т. В.
Collection's Items (Sorted by Дати збереження in за спаданням order): 21 to 40 of 328