Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1795
Назва: Тричі перший: видатний український мореплавець та географ Юрій Лисянський
Автори: Шевченко, Віктор Олексійович
Дата публікації: 11-лис-2020
Бібліографічний опис: Шевченко В.О. Тричі перший: видатний український мореплавець та географ Юрій Лисянський. – Ніжин: Видавець ПП Лисенко М.М., 2020. – 98 с.
Короткий огляд (реферат): Шевченко В.О. Тричі перший: видатний український мореплавець та географ Юрій Лисянський. – Ніжин: Видавець ПП Лисенко М.М., 2020. – 98 с.
Опис: Книга, що пропонується до уваги читачів, – це історична розповідь про життя та подорожі першого в історії Російської імперії навколосвітнього мореплавця, українця за походженням, нащадка шляхетної козацької родини з Ніжина, Юрія Федоровича Лисянського (1773‐1837). Висвітлено його діяльність як першовідкривача‐дослідника, географа, картографа, етнографа. Видання 2‐е, виправлене та доповнене. Книга буде корисною для професійних географів, істориків, вчителів, краєзнавців, мандрівників, студентів, учнів та всіх, хто цікавиться історією географічних відкриттів. Книга друкується з дозволу родини автора, з незначними виправленнями та доповненнями за виданням: Шевченко В.О. Тричі перший (видатний мореплавець та географ Юрій Лисянський). – К.: ДНВП «Картографія», 2003. – 128 с. Упорядники висловлюють щиру вдячність персонально доньці автора Ірині Вікторівні Шевченко та керівництву ДНВП «Картографія» за сприяння у виданні книги.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1795
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тричи перший Макет.pdf31,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.