Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1811
Назва: Календар знаменних і пам’ятних дат на 2021 рік
Дата публікації: 2020
Видавець: Ніжин. держ. ун-т ім. М. Гоголя ; Б-ка ім. акад. М. О. Лавровського
Бібліографічний опис: Ніжинська вища школа: викладачі і випускники : календар знаменних і пам’ятних дат на 2021 рік / Ніжин. держ. ун-т ім. М. Гоголя ; Б-ка ім. акад. М. О. Лавровського ; упоряд.: Кільдіватова О. Д., Манжай В. І., Мухомодєєва Н. В. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2020. – 86 с.
Серія/номер: НІЖИНСЬКА ВИЩА ШКОЛА ВИКЛАДАЧІ І ВИПУСКНИКИ;
Короткий огляд (реферат): Календар знаменних і пам’ятних дат на 2021 рік «Ніжинська вища школа: викладачі і випускники» надає інформацію про видатних людей, чиє життя та діяльність пов’язані з Ніжинською вищою школою. Серед них – викладачі-ювіляри, які працюють і нині та щоденною працею вносять вагому частку у літопис славетного навчального закладу. Щорічник також репрезентує педагогів минулого, що залишили помітний слід в історії університету. Багато випускників стали гордістю не тільки Ніжинської вищої школи, а й Чернігівщини і всієї України. Це науковці, письменники, літературознавці, політичні і наукові діячі, ювілеї яких відзначатимуться у 2021 році. Календар не дає нам втратити історичну пам'ять, поєднуючи на сторінках покоління минулі і сучасні, всіх, хто причетний до Ніжинської вищої школи. До щорічника увійшли 134 персоналії. Укладанню видання передувала робота з уточнення фактографічної інформації та біографій персоналій. Кожна персоналія доповнена короткими біографічними відомостями та вміщує інформацію про наукові, творчі здобутки. Упорядники дотримувались визначення дат за Григоріанським календарем (новим стилем). В загальній хронології розміщені дати осіб, що народжені до 1 лютого 1918 р. (за старим стилем).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1811
Розташовується у зібраннях:Бібліотека імені академіка М.О. Лавровського

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
обкладинка 2021.pdf172,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2021.pdf3,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.