Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1944
Назва: Вивчення поліфонії в класі акордеона: питання теорії та практики
Автори: Дорохін, В. Г.
Дата публікації: 2012
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Вивчення поліфонії в класі акордеона: питання теорії та практики : навч. посіб. / В. Г. Дорохін. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2012. – 101 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику висвітлено основні аспекти вивчення поліфонії в класі акордеона в контексті підготовки майбутнього вчителя музики. Матеріал посібника спрямований на формування у студентів цілісного та органічного осягнення закономірностей поліфонічного стилю, усвідомлення його універсального статусу та забезпечення навчального процесу. Мета посібника – забезпечити максимальну інтенсифікацію процесу осягнення поліфонічної музики, прискорити формування необхідних умінь та навичок утілення її на «готовому» акордеоні, забезпечити цілеспрямований розвиток художнього мислення студентів. Для студентів, магістрів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для викладачів спеціальних музичних відділів навчальних закладів I–II рівня акредитації та дитячих музичних шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1944
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.