Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1948
Назва: Інтерпретація фортепіанної музики для дітей Г. Сасько "Мозаїка"
Автори: Щербініна, О. М.
Дата публікації: 2018
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Інтерпретація фортепіанної музики для дітей Г. Сасько "Мозаїка" : метод. рек. / О. М. Щербініна. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2018. – 34 с.
Короткий огляд (реферат): Матеріали методичних рекомендацій складають підґрунтя для вивчення української фортепіанної музики для дітей, зокрема циклу Г. Саська "Мозаїка". Методично-виконавські рекомендації стосовно вивчення п’єс збірки подано крізь призму визначення художньо-виховного потенціалу музики "Мозаїки" і спрямовано на формування музично-виконавського та педагогічного досвіду музиканта. Мета даних рекомендацій – розкрити високу художню цінність циклу Г. Саська, обґрунтувати його значимість в історії розвитку дитячого фортепіан-ного циклу, а також допомогти викладачам і учням осягнути образний зміст, своєрідність музичної мови Г. Саська, сприяти глибокому розумінню та виразному виконанню творів "Мозаїки". Для студентів, магістрів та викладачів мистецьких факультетів вищих навчальних закладів, а також вчителів музичних та загальноосвітніх шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1948
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.