Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1960
Назва: Джазова імпровізація в системі інструментально-виконавської підготовки
Автори: Павленко, О. М.
Дата публікації: 2013
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Джазова імпровізація в системі інструментально-виконавської підготовки : методичні рекомендації / О. М. Павленко. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2013. – 35 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях висвітлюється історична ретроспектива становлення джазової імпровізації, її трансформація у архаїчному, традиційному та сучасному джазі. Розкривається специфіка джазової імпровізації. Обґрунтовується актуальність навчання джазової імпрові- зації в системі інструментально-виконавської підготовки майбутнього вчителя музики. Пропонуються методи формування вмінь джазової імпровізації. Мета даних рекомендацій – допомогти викладачам та учням погли- бити знання про джазову імпровізацію, усвідомити важливість оволоді- ння вміннями джазової імпровізації для підвищення рівня інструментально-виконавської підготовки та розвитку власного творчого потенціалу. Використання запропонованих матеріалів допоможе у підготовці до проведення як занять інструментально-виконавського циклу, так і уроків музики. Для студентів, магістрів та викладачів мистецьких факультетів вищих навчальних закладів, а також учителів музичних та загальноосвітніх шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1960
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.