Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1976
Назва: Сучасні екологічні проблеми Українського Полісся та суміжних територій (до 30-ї річниці аварії на ЧАЕС) : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (20-22 квітня 2016 року). – Ніжин, 2016. – 250 с.
Дата публікації: кві-2016
Короткий огляд (реферат): Матеріали конференції містять результати досліджень учених різних науково- дослідних і навчальних закладів України, Білорусі, Грузії у царині екологічної проблематики Українського Полісся та суміжних територій, пов’язаної з аварією на Чорнобильській АЕС. Видання адресоване насамперед науковцям, управлінцям, краєзнавцям, викладачам, учителям, аспірантам і студентам, а також тим, хто цікавиться дослідженнями з екологічної тематики. У текстах матеріалів доповідей, опублікованих у даному збірнику, збережено авторський стиль викладу матеріалу. За достовірність інформації та можливість її відкритого друку несуть відповідальність автори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1976
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ніжин. Сучасні екологічні проблеми Українського Полісся - 2016.pdf15,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.