Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1978
Назва: Теорія та методика формування концертмейстерських умінь
Автори: Ревенчук, В. В.
Дата публікації: 2009
Видавець: Видавництво НДУ
Бібліографічний опис: Ревенчук В.В. Теорія та методика формування концертмейстерських умінь: Навчальний посібник. – Ніжин: Видавництво НДУ ім. М.Гоголя, 2009. – 111 с.
Короткий огляд (реферат): Мета навчального посібника – допомогти майбутньому вчителю музики опанувати основи концертмейстерської роботи, необхідні йому для подальшої професійної діяльності та самоосвіти. У посібнику подано навчальну програму з курсу «Концертмейстерський клас» (фортепіано), основні аспекти організації навчання в концертмейстерському класі за кредитно-модульною системою; висвітлюються теоретичні основи мистецтва акомпанементу та імпровізації; представлено основні типи акомпанементу, література, характеристика основних концертмейстерських умінь та методика їх формування у студентів початкового етапу навчання в концертмейстерському класі; подано короткий словник ключових понять, дидактичні вправи з систематизацією мелодій різного гармонічного наповнення, творчі завдання з формування навичок роботи з акомпанементом. Для студентів, викладачів мистецьких факультетів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто оволодіває основами концертмейстерської діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/1978
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теорія та методика формування концермейстерських умінь.PDF27,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.