Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2240
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаража, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-11-18T20:55:43Z-
dc.date.available2021-11-18T20:55:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2240-
dc.description.abstractНауковий керівник: д.мед.н., професор кафедри біології Мхітарян Лаура Сократівнаuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ СЗШ № 184 м. КИЄВАuk_UA
Розташовується у зібраннях:014 (Біологія) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська_ Гаража.docx1,41 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.