Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2287
Назва: Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік
Інші назви: НІЖИНСЬКА ВИЩА ШКОЛА : ВИКЛАДАЧІ І ВИПУСКНИКИ
Дата публікації: 2021
Видавець: НДУ ім. Миколи Гоголя
Бібліографічний опис: Ніжинська вища школа: викладачі і випускники : календар Н 60 знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік / Ніжин. держ. ун-т ім. М. Гоголя ; Б-ка ім. акад. М. О. Лавровського ; упоряд.: О. Д. Кільдіватова, В. І. Манжай, Н. В. Мухомодєєва. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2021. – 88 с.
Короткий огляд (реферат): Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік «Ніжинська вища школа: викладачі і випускники» надає інформацію про видатних людей, чиє життя та діяльність пов’язані з Ніжинською вищою школою. Серед них - викладачі-ювіляри, які працюють і нині, також видання репрезентує педагогів минулого, що залишили помітний слід в історії університету. До щорічника увійшло 174 персоналії. Кожна персоналія доповнена короткими біографічними відомостями та вміщує інформацію про наукові, творчі здобутки. Упорядники дотримувались визначення дат за Григоріанським календарем (новим стилем). Щорічник адресований науковцям, викладачам-педагогам, студентам та всім, хто цікавиться історією Ніжинської вищої школи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2287
Розташовується у зібраннях:Бібліотека імені академіка М.О. Лавровського

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
calendar.pdf3,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.