Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2992
Назва: Особливості роботи психолога з переживанням людиною втрати
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: психолог
втрата
переживання втрати
Дата публікації: 12-лис-2022
Бібліографічний опис: Кресан О.Д. Особливості роботи психолога з переживанням людиною втрати // Психологія особистості та соціальної ідентичності: вітчизняний та зарубіжний досвід. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 21 листопада 2022 р. / за ред. В.Л.Зливкова, С.О.Лукомської, О.В.Котух. К., 2022. 78 с. C.78-81.
Короткий огляд (реферат): Переживання втрати становить психологічну проблему, яка включає в себе теоретичні та практичні аспекти життєвих труднощів, що можуть зумовлювати тяжкі емоційні стани, психологічні порушення, страждання людини і багато інших суб’єктивних негараздів. Особливо гостро проблема переживання особистістю втрати постала після початку повномасштабного вторгнення російських військ та військових дій в Україні. Якщо в мирний час психологи у своїй практиці стикалися в основному з подіями втрати у зв’язку зі смертю близьких, катастрофами чи життєвими кризами, то після початку війни спектр ситуацій, які можуть містити втрату, значно розширився.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2992
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_Конф.Ідентичність_Кресан.pdf361,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.