Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2998
Назва: Проблема переживання втрати і робота з нею в гуманістичній та екзистенційній психології і психотерапії
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: втрата
проблема переживання втрати
психотерапія
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кресан О.Д. Проблема переживання втрати і робота з нею в гуманістичній та екзистенційній психології і психотерапії // Гуманітарний корпус: збірник наукових статей з актуальних проблем філософії, культурології, психології, педагогіки та історії. Випуск 48. Київ : ТОВ «НВП Інтерсервіс», 2022. 98 с. С.47- 50.
Короткий огляд (реферат): Серед психологічних труднощів та особистісних проблем, що перешкоджають соціальній адаптації та психологічному здоров’ю людини особливе місце займає проблема втрати та її переживання. Особливо актуальною вона стала зараз – із початком військових дій та повномасштабного вторгнення в Україну російських військ, коли щодня відбуваються втрати людьми здоров’я, майна, близьких людей, відносин, руйнування життєвих цінностей, що були актуальними колись і т.ін. Втрата є глибокою психологічною проблемою, що вимагає спеціальної внутрішньої роботи з проживання і переживання. Непережита втрата може призводити до невротичних, емоційних, тривожних розладів особистості, а також зумовлювати дезадаптацію, соціальні труднощі та особистісну деструктивність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/2998
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кресан О.Д._2022_Переживання.pdf340,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.