Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3015
Назва: Методичні рекомендації з іноземної мови спеціальності «англійська»
Автори: Штепура, А. П.
Ключові слова: методичні рекомендації з іноземної мови
англійська
Дата публікації: 2023
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з іноземної мови спеціальності «англійська» / уклад.: А. П. Штепура. Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2023. 91 с.
Короткий огляд (реферат): «Методичні рекомендації з іноземної мови спеціальності (англійська)» призначені для студентів І освітнього рівня (бакалаврат), які опановують спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і готуються працювати у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування та реалізацію державної політики у сфері зовнішніх зносин і координують діяльність державних органів у сфері зовнішніх зносин; органах дипломатичної служби України (Міністерство закордонних справ України; представництва Міністерства закордонних справ України на території України; закордонні дипломатичні установи України); у державних установах (держадміністраціях, органах місцевого самоврядування, міжнародних відділах центральних органів виконавчої влади); у приватних структурах, які здійснюють міжнародну діяльність. Метою методичних рекомендацій є розвиток навичок усного та писемного мовлення для практичної мовленнєвої діяльності англійською мовою на суспільнополітичну тематику: висловлення власної думки про політичні події, ведення бесіди, дискусії, виступ з повідомленням, презентацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3015
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_іноземна спеціальності_бібліотека.pdf762,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.