Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3114
Назва: Дослідження переживання та усвідомлення життєвих подій у студентському середовищі
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: переживання
усвідомлення
життєві події
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Кресан О.Д. Дослідження переживання та усвідомлення життєвих подій у студентському середовищі // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Ґенеза буття особистості» (19-20 грудня 2011 року). К.: ДП «Інформаційно-аналітичне агентство», 2012. Том І. 384 с. С.217-220.
Короткий огляд (реферат): Значною соціальною групою в сучасному суспільстві є молодь, зокрема, студентство. Студентський вік – юність – є найбільш сприятливим періодом для професійного та особистісного становлення, формування власної ідентичності як дорослого, самостійного суб’єкта, а також для визначення свого життєвого шляху та початку вирішення основних життєвих завдань, характерних для дорослості. В даний період часто відбуваються найбільш важливі життєві події, які, в основному, є значущими для всього подальшого життєвого шляху людини (здобуття професії, створення сім’ї, народження дітей, зміна світогляду тощо). За даними дослідників [1] у даному віці формується авторство свого способу життя, відбуваються найбільш значимі для особистості події.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3114
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2011_Кресан_Досл.подий_Материал конф.pdf361,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.