Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3129
Назва: І на оновленій землі … (Межигір’я та Нові Петрівці в історико-суспільному та культурному вимірах)
Автори: Самойленко, Г. В.
Ключові слова: Межигір’я
Нові Петрівці
історико-суспільний вимір
культурний вимір
Дата публікації: 2023
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Самойленко Г. В. І на оновленій землі … (Межигір’я та Нові Петрівці в історико-суспільному та культурному вимірах). Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2023. 375 с. з іл. та фото.
Короткий огляд (реферат): У монографії на широкому фактичному та документальному матеріалі розкрите життя давніх поселень у Межигір’ї та Нових Петрівцях у історичному, побутово-етнографічному, мистецькому та соціальному вимірах із висвітленням у їхній історії від XV ст. та до нашого часу постатей видатних церковних, громадських та культурних діячів.
Опис: In the monograph the life of ancient Mezhyhiria and Novi Petrivtsi settlements is revealed on the basis of the sufficient documentary material in its historical, ethnographical, artistic and social aspects with the inclusion of the 15th – 21st centuries prominent figures of the church, society and culture in their history.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3129
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самойленко Г. В. І на оновл.pdf21,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.