Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3157
Назва: Переживання та усвідомлення травматичних подій сучасними студентами
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: переживання
усвідомлення
травматичнs поді]
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Кресан О. Д. Переживання та усвідомлення травматичних подій сучасними студентами / О. Д. Кресан // Психологічна допомога особистості в кризових соціокультурних умовах : тези Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 29–30 жовтня 2015 року / за наук. ред. С. Д. Максименка, З. Г. Кісарчук. К. : Логос, 2015. С. 18–21.
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ сповнений катаклізмів та труднощів, особливо в епоху модернізації та появи все нових наукових і технічних новацій. Сучасна людина стає все чутливішою до побутових та соціальних незручностей, тому коло подій, які можуть травмувати, принести неприємності для кожної людини, існують постійно. У підлітковому та юнацькому віці таких подій стає більше внаслідок вікових особливостей, що пов’язані з формуванням внутрішнього світу та становленням особистості. Сучасні студенти – це юнаки віком від 17 до 23 років, тому по відношенню до них мають місце всі психологічні особливості та проблеми юнацького віку. Наприклад, вони тяжко переживають самотність, розлуку з друзями, коханими, зміну соціального оточення, непорозуміння у спілкуванні з іншими людьми, особисті невдачі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3157
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_Кресан_Травматичні події.pdf371,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.