Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3168
Назва: Переживання та усвідомлення студентами життєвих подій за допомогою їх наративізації
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: переживання
життєві історії
життєва подія
наратив
усвідомлення
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Кресан О.Д. Переживання та усвідомлення студентами життєвих подій за допомогою їх наративізації / О.Д.Кресан //Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній навчальний заклад – доуніверситетська підготовка – вищий навчальний заклад : зб. наук. праць матеріалів III Всеукраїнської науково-практичної конференції, 27 квітня 2017 р., м. Київ, Національний авіаційний університет / наук. ред. Н.П.Муранова. К. : НАУ, 2018. 320 с. С. 138-141.
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено аналіз психологічних особливостей переживання та усвідомлення студентами життєвих подій за допомогою їх наративізації – вираження у формі текстів та життєвих історій. Проаналізовано емпіричний матеріал дослідження усних і письмових наративів студентів про життєві події. Показано, що у процесі оповіді наративу людина не лише усвідомлює власний досвід, але й знаходить сенс певної життєвої події, що сприяє саморозвитку цілісної особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3168
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАУ_Кресан_2018.pdf437,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.