Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3172
Назва: Успіх як подія: особистісний аспект
Автори: Кресан О. Д.
Ключові слова: успіх
подія
особистісний аспект
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Кресан О.Д. Успіх як подія: особистісний аспект // Успішність особистості: потенціал та обмеження: Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 18 березня 2010 р.) / За ред. М.Л.Смульсон, Л.М.Зінченко. К., 2010. С. 137-140.
Короткий огляд (реферат): Одним з важливих аспектів загальної проблеми розвитку особистості є проблема успішності, ставлення людини до власного успіху, особливості переживання цього явища. У ряді вітчизняних і зарубіжних психологічних досліджень успішність особистості розглядається в рамках психотерапевтичної практики: як проблема особистісного зростання, розвитку самоідентичності, адаптованості до зовнішніх умов життєдіяльності, проблема, пов'язана з формуванням особистості тощо (Дж.Аткінсон, Д.Маккеланд, А.Маслоу, Ю.М.Орлов та ін.). Разом з тим, вивчення успішності особистості як ьпсихологічного феномену, на наш погляд, вимагає особливої уваги науковців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3172
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ПЕДАГОГІКИ, ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ТА МИСТЕЦТВ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Успішність_тези_КРЕСАН_2010.pdf299,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.