Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3240
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Московченко, Вікторія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T12:27:46Z | - |
dc.date.available | 2024-01-23T12:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3240 | - |
dc.description.abstract | Науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології Нагач Марина Володимирівна; Рецензенти: кандидат філологічних наук, доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ України Університету Короля Данила Тхір М. Б., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя Талавіра Н.М. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Мовні кулінарні реалії США: лінгвокультурний аспект | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 035 Філологія (Германські мови) Магістерські роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Московченко Маг Робота 2019.docx | 322,54 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.