Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3240
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМосковченко, Вікторія Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-01-23T12:27:46Z-
dc.date.available2024-01-23T12:27:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3240-
dc.description.abstractНауковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології Нагач Марина Володимирівна; Рецензенти: кандидат філологічних наук, доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ України Університету Короля Данила Тхір М. Б., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя Талавіра Н.М.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleМовні кулінарні реалії США: лінгвокультурний аспектuk_UA
Розташовується у зібраннях:035 Філологія (Германські мови) Магістерські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Московченко Маг Робота 2019.docx322,54 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.