Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3329
Назва: Математика з програмою Maxima
Автори: Бугаєць, Н.О.
Ключові слова: математика
програма Maxima
Дата публікації: 2023
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Бугаєць Н.О. Математика з програмою Maxima: навчальний посібник. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2023. – 163 с.
Короткий огляд (реферат): Даний навчальний посібник розроблений для студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Інформатика), 014 Середня освіта (Фізика), 122 Комп’ютерні науки. Теоретичний матеріал та практичні завдання викладено в обсязі, достатньому для опанування засобами системи комп’ютерної математики Maxima для проведення чисельних та символьних обчислень, розв’язування задач лінійної алгебри, аналітичної геометрії, матаналізу, побудови двовимірних та тривимірних графіків, математичного та комп’ютерного моделювання. Навчальний посібник може бути використаний не тільки студентами вказаних спеціальностей, а й учителями та учнями загально-освітніх та професійно-технічних навчальних закладів освіти під час вивчення тем, пов’язаних з математичним моделюванням, проведенням графічних досліджень за допомогою комп’ютерних засобів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3329
Розташовується у зібраннях:ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бугаєць Н.О._Математика з програмою Maxima.pdf12,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.