Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3400
Назва: Історія середніх віків. Частина 2. Пізнє середньовіччя (кінець ХIV – початок XVII століття)
Автори: Кедун, І. С.
Лейберов, О. О.
Прудько, В. О.
Самойленко, О. Г.
Ключові слова: історія середніх віків
пізнє середньовіччя
кінець ХIV – початок XVII століття
Дата публікації: 2023
Видавець: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя
Бібліографічний опис: Кедун І. С., Лейберов О. О., Прудько В. О., Самойленко О. Г. Історія середніх віків. Частина 2. Пізнє середньовіччя (кінець ХIV – початок XVII століття): навчально-методичні матеріали та плани семінарських занять для студентів 2 курсу історико-юридичного факультету. – Ніжин: НДУ ім. М. Гоголя, 2023. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник віддзеркалює зміст, мету та завдання курсу “Історія середніх віків. Пізнє середньовіччя”. У посібнику представлена робоча програма курсу, плани семінарських занять з методичними рекомендаціями до них, тематика реферативних повідомлень, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, обов’язкова та додаткова література, орієнтовний перелік питань для самопідготовки. Методична розробка розрахована на студентів історичних та політологічних спеціаль ностей вищих навчальних закладів та стане їм у пригоді для самостійної підготовки до складання заліку, написання курсових та дипломних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.ndu.edu.ua/dspace/handle/123456789/3400
Розташовується у зібраннях:ФАКУЛЬТЕТ ФІЛОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ ТА ПОЛІТИКО-ЮРИДИЧНИХ НАУК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макет.pdf689,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.